Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πακέτο τους Μήτρογλου και Μανωλά θέλει η Λίβερπουλ

Πακέτο τους Μήτρογλου και Μανωλά θέλει η Λίβερπουλ

Οι Κώστας Μήτρογλου και Κώστας Μανωλάς αποτελούν μεταγραφικό στόχο της Λίβερπουλ σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mirror». Το σχετικό ρεπορτάζ θέλει τον προπονητή της διάσημης αγγλικής ομάδας, Μπρένταν Ρότζερς, να βρίσκεται σε αναζήτηση παικτών για την ενίσχυση των «κόκκινων», εν όψει της μεταγραφικής περιόδου τον Ιανουάριο, και οι δύο Έλληνες διεθνείς άσοι του Ολυμπιακού είναι στη λίστα του.

Οι Κώστας Μήτρογλου και Κώστας Μανωλάς αποτελούν μεταγραφικό στόχο της Λίβερπουλ σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mirror».

Το σχετικό ρεπορτάζ θέλει τον προπονητή της διάσημης αγγλικής ομάδας, Μπρένταν Ρότζερς, να βρίσκεται σε αναζήτηση παικτών για την ενίσχυση των «κόκκινων», εν όψει της μεταγραφικής περιόδου τον Ιανουάριο, και οι δύο Έλληνες διεθνείς άσοι του Ολυμπιακού είναι στη λίστα του.

Σύμφωνα με τη «Mirror» ο αρχισκάουτερ της Λίβερπουλ, Μπάρι Χάντερ, παρακολούθησε τους δύο παίκτες σε έξι ματς του Ολυμπιακού και της εθνικής, ενώ παράλληλα μίλησε για τους δύο παίκτες με τον Ρόι Κάρολ, με τον οποίο ήταν στο παρελθόν συμπαίκτης στην εθνική της Βόρειας Ιρλανδίας.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Λίβερπουλ θα κάνει προσπάθεια να τους αποκτήσει τον Ιανουάριο, καταθέτοντας 8,5 εκ. ευρώ για τον Μήτρογλου, ενώ άγνωστο παραμένει το ποσό, που προτίθεται να δαπανήσει για τον Μανωλά, καθώς δεν είναι γνωστή η ρήτρα του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024