Ένας… Τζόρνταν σταμάτησε τους Μπουλς, σόου από τον Ντουράντ
Φρένο στους Σικάγο Μπουλς έβαλε το Ντένβερ. Οι Νάγκετς σταμάτησαν το νικηφόρο σερί πέντε αγώνων των «ταύρων», καθώς νίκησαν με 97-87, με κορυφαίο τον Τζόρνταν Χάμιλτον με 17 πόντους. Στην Οκλαχόμα, την πέμπτη νίκη της σε ισάριθμα εντός έδρας παιχνίδια, πέτυχε η Θάντερ, που επικράτησε με 105-91 των Κλίπερς, με τον Κέβιντ Ντουράντ να σταματάει στους 28 πόντους.
Φρένο στους Σικάγο Μπουλς έβαλε το Ντένβερ. Οι Νάγκετς σταμάτησαν το νικηφόρο σερί πέντε αγώνων των «ταύρων», καθώς νίκησαν με 97-87. Οι γηπεδούχοι άρχισαν την τέταρτη περίοδο με ένα σερί 13-0 και ξέφυγαν με +21 εξασφαλίζοντας την πέμπτη τους νίκη σε έντεκα ματς φέτος. Ο Τζόρνταν Χάμιλτον 17 πόντους ήταν ο καλύτερος των νικητών, ενώ από το Σικάγο ξεχώρισε ο Ντέρικ Ρόουζ με 19 πόντους.
Στην Οκλαχόμα, την πέμπτη νίκη της σε ισάριθμα εντός έδρας παιχνίδια, πέτυχε η Θάντερ, που επικράτησε με 105-91 των Κλίπερς. Κορυφαίος ο Κέβιν Ντουράντ με 28 πόντους. Αυτή ήταν η πέμπτη νίκη της σε ισάριθμα φετινά παιχνίδια στην Οκλαχόμα. Συνοπτικά σε αγώνες για το πρωτάθλημα μπάσκετ του ΝΒΑ, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Οκλαχόμα-ΛΑ Κλίπερς 105-91
Ντένβερ-Σικάγο 97-87
Το σόουτ του Ντουράντ απέναντι στους Κλίπερς:
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γιατί δεν θα έβγαιναν τα ντέρμπι της Super League με Έλληνες διαιτητές
- Punch: Πώς ένας επτά μηνών μακάκος έγινε παγκόσμιο φαινόμενο
- Βουλή: Ανησυχία για τις εξελίξεις με Ιράν – Να διασφαλιστεί ότι η χώρα δεν θα εμπλακεί, λέει η αντιπολίτευση
- Μουρίνιο: «Αν η ρατσιστική επίθεση στον Βινίσιους αποδειχθεί, η καριέρα του Πρεστιάνι στη Μπενφίκα τελείωσε»
- Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ στήνει μια ίντριγκα με πλαστογραφίες και κληρονομιές με πρωταγωνιστή τον Ίαν ΜακΚέλεν
- Χειροπέδες σε οικιακή βοηθό: Η κλοπή των ράβδων χρυσού στην Κηφισιά αποκάλυψε μια δολοφονία


