Τις επόμενες ώρες η δικαστική απόφαση για την απεργία διοικητικών των ΑΕΙ
Το αργότερο μέχρι αύριο, Παρασκευή αναμένεται η δικαστική απόφαση για την απεργία των διοικητικών υπαλλήλων στα ΑΕΙ, μετά την νέα αγωγή του υπουργείου Παιδείας με αίτημα να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική. Η προσφυγή του υπουργείου Παιδείας κατά της απεργίας των διοικητικών υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Αθηνών και της ομοσπονδίας τους συζητήθηκε την Πέμπτη στο Πρωτοδικείο Αθηνών.
Το αργότερο μέχρι αύριο, Παρασκευή αναμένεται η δικαστική απόφαση για την απεργία των διοικητικών υπαλλήλων στα ΑΕΙ, μετά την νέα αγωγή του υπουργείου Παιδείας με αίτημα να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική.
Η αγωγή του υπουργείου Παιδείας κατά της απεργίας των διοικητικών υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Αθηνών και της ομοσπονδίας τους συζητήθηκε την Πέμπτη στο Πρωτοδικείο Αθηνών και η απόφαση αναμένεται απόψε ή αύριο, Παρασκευή.
Όπως είχε γίνει γνωστό από την Τετάρτη, το υπουργείο Παιδείας είχε καταθέσει σειρά προσφυγών κατά όλων των ομοσπονδιών του χώρου που έχουν προκηρύξει τις απεργίες για την διαθεσιμότητα.
Ο πρύτανης του Ιδρύματος θα καλέσει τελικά ξανά αύριο Παρασκευή τα μέλη της Συγκλήτου που έχουν θέσει στα χέρια του τις παραιτήσεις τους, για να συζητήσουν εκ νέου την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χάος στο Παρίσι μετά τον τελικό του Champions League – Σοβαρά επεισόδια με 416 προσαγωγές και ολονύχτιες συγκρούσεις (vids)
- Τι μας υπενθυμίζει η κυριακάτικη Καλημέρα του Αρκά;
- Ο Τραμπ θέλει οι μουσουλμανικές χώρες να ενταχθούν στις Συμφωνίες του Αβραάμ – Αν τελειώσει ο πόλεμος στο Ιράν
- Kale: Όλα όσα αξίζει να ξέρεις για αυτό το superfood
- Οι «φορολογικοί παράδεισοι» παραμένουν δημοφιλείς παρά τα μέτρα για τις offshore
- Οι Σπερς εκθρόνισαν τους Θάντερ με MVP Γουεμπανιάμα και έφυγαν για τελικούς με τους Νικς (vid)


