Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής η προπόνηση της Εθνικής, εν όψει του επαναληπτικού αγώνα μπαράζ με την Ρουμανία το βράδυ της Τρίτης.

Η Ελλάδα, έχοντας το υπέρ της 3-1 από τον αγώνα της περασμένης Παρασκευής, αναχωρεί το πρωί της Δευτέρας για το Βουκουρέστι με μοναδικό στόχο να υπερασπιστεί το σκορ του πρώτου ματς.

Μοναδική απουσία για τον Φερνάντο Σάντος είναι ο τιμωρημένος Κώστας Κατσουράνης, με τον Γιώργο Καραγκούνη και τον Ανδρέα Σάμαρη να διεκδικούν τη θέση του.

Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί ακόμα και ο Μανωλάς από τον Σιόβα, ενώ ο Σάντος θα μπορεί να υπολογίζει και στις υπηρεσίες του Παναγιώτη Κονέ, ο οποίος εξέτισε την ποινή του στο πρώτο ματς και πλέον θα είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Στις υπόλοιπες 9 θέσεις θα ξεκινήσουν οι Καρνέζης, Τοροσίδης, Χολμέμπας, Παπασταθόπουλος, Τζιόλης, Μανιάτης, Σαμαράς, Σαλπιγγίδης και Μήτρογλου.

Η αποστολή της Εθνικής θα αναχωρήσει το πρωί της Δευτέρας στις 11.00 από το «Ελ. Βενιζέλος» για το Βουκουρέστι.

Την ίδια ημέρα στις 17.15 θα γίνει η συνέντευξη Τύπου του Φερνάντο Σάντος και η προπόνηση της Εθνικής στις 18.00 στο γήπεδο του που θα γίνει την Τρίτη ο αγώνας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ