Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Batkid σώζει το Σαν Φρανσίσκο (και μία ευχή γίνεται πραγματικότητα)

Ο Batkid σώζει το Σαν Φρανσίσκο (και μία ευχή γίνεται πραγματικότητα)

Εκατοντάδες άτομα βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η επιθυμία ενός 5χρονου αγοριού που έπασχε από λευχαιμία. Ο Μάιλς Σκοτ είχε ως όνειρο να βρεθεί στην Γκόθαμ Σίτι και να βοηθήσει τον Μπάτμαν να καταπολεμήσει το έγκλημα. Και τα κατάφερε! Δείτε το βίντεο.

Εκατοντάδες άτομα βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η επιθυμία ενός 5χρονου αγοριού που έπασχε από λευχαιμία. Ο Μάιλς Σκοτ είχε ως όνειρο να βρεθεί στην Γκόθαμ Σίτι και να βοηθήσει τον Μπάτμαν να καταπολεμήσει το έγκλημα. Και τα κατάφερε!

Η ευχή του πραγματοποιήθηκε χάρη στην οργάνωση Make a Wish και τη συμμετοχή εκατοντάδων εθελοντών που αναβίωσαν τη Γκόθαμ. Το σενάριο είχε απ’ όλα: νεαρά δεσποινίδα σε κίνδυνο, ένας εγκληματίας που αυτοαποκαλείτο Riddler προσπαθούσε να ανοίξει ένα θησαυροφυλάκιο και ο Πιγκουίνος έκανε άνω κάτω μια ολόκληρη περιοχή της πόλης.

Ο δήμαρχος και η αστυνομία του Σαν Φρανσίσκο συμμετείχαν στην «επιχείρηση», καθώς η μέρα του Μάιλς ξεκίνησε με ένα μήνυμα από τον αρχηγό της αστυνομίας, ειδοποιώντας το Batkid για πολλές εγκληματικές ενέργειες που συνέβαιναν στην πόλη και ζητώντας του να βοηθήσει. Στη συνέχεια, ο Μπάτμαν ήρθε στη βοήθειά του, φορώντας στολή και οδηγώντας όχημα που έμοιαζε με το Μπατμομπίλ.

Το Batkid φόρεσε τη στολή του και μαζί με τον Μπάτμαν έφτασαν στο Grand Hyatt στη Γιούνιον Σκουέαρ, όπου κάποιος είχε δέσει μία γυναίκα στα καλώδια ενός αυτοκινήτου (φτιάχνοντας έτσι έναν μηχανισμό που να θυμίζει εκρηκτικό). Το Batkid έσπευσε να τη βοηθήσει, λύνοντάς την από τα καλώδια και ενώ ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί, επευφημούσε.

Λίγο αργότερα το Batkid επέστρεψε στην ίδια τοποθεσία όπου ο Riddler προσπαθούσε να ληστέψει το θησαυροφυλάκιο μιας τράπεζας. Αν και μικροκαμωμένο, το Batkid τα έβαλε με τον μεγαλοεγκληματία, τον νίκησε και τον παρέδωσε στα χέρια του νόμου (συγκεκριμένα της αστυνομίας του Σαν Φρανσίσκο).

Στη συνέχεια, ο νεαρός υπερήρωας συνέλαβε και τον Πιγκουίνο, ενώ οι αρχές της πόλης του έδωσαν το κλειδί του Σαν Φρανσίσκο ενώπιον χιλιάδων ικανοποιημένων πολιτών.

Μέχρι και εξώφυλλο στην τοπική εφημερίδα έγινε ο νεαρός μασκοφόρος, ενώ η 15η Νοεμβρίου κηρύχθηκε «Ημέρα αφιερωμένη στο Batkid» και ο Μπαράκ Ομπάμα έστειλε ένα μήνυμα στον Μάιλς.

Μερικά όνειρα γίνονται, τελικά, αληθινά…

Επιμέλεια: Αγγελική Στελλάκη

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024