Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Sanofi γιορτάζει την παραγωγή ενός δισ. πένες ινσουλίνης SoloSTAR®

Η Sanofi γιορτάζει την παραγωγή ενός δισ. πένες ινσουλίνης SoloSTAR®

Ένα δισεκατομμύριο πένες χορήγησης ινσουλίνης SoloSTAR® έχουν παραχθεί στις εγκαταστάσεις της Sanofi στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας από την έναρξη της λειτουργίας τους το 2007, βοηθώντας εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να αντιμετωπίζουν το Διαβήτη.

Ένα δισεκατομμύριο πένες χορήγησης ινσουλίνης SoloSTAR® έχουν παραχθεί στις εγκαταστάσεις της Sanofi στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας από την έναρξη της λειτουργίας τους το 2007, βοηθώντας εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να αντιμετωπίζουν το Διαβήτη.

Η SoloSTAR® είναι μια συσκευή χορήγησης ινσουλίνης, με την οποία άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη λαμβάνουν ινσουλίνη μακράς δράσης (ινσουλίνη glargine) ή ινσουλίνη βραχείας δράσης (ινσουλίνη glulisine). Αυτή η πένα χορήγησης ινσουλίνης αποτελεί την επιλογή πολλών ασθενών και επαγγελματιών της υγείας και το 2007 έλαβε το βραβείο GOOD DESIGN™ .

«Εύχρηστη και με δυνατότητα επιλογής ακριβούς δοσολογίας, η SoloSTAR ® απαιτεί ελάχιστη προσπάθεια για την έγχυση της ινσουλίνης 4. Πρόκειται για μια συσκευή χορήγησης που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των ατόμων με διαβήτη και λαμβάνει υπόψη τις συστάσεις ιατρών και άλλων ειδικών στη φροντίδα του Διαβήτη. Εκατομμύρια άνθρωποι με Σακχαρώδη Διαβήτη σε 140 χώρες χρησιμοποιούν την πένα. Είμαστε υπερήφανοι που αποτίουμε φόρο τιμής σε αυτό το εξαιρετικό παράδειγμα επιτυχημένης πορείας σήμερα, την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη», σχολίασε ο Πιέρ Τσανσελ, αντιπρόεδρος του Τομέα Διαβήτη της Sanofi.

Έπειτα από μία αρχική επένδυση 150 εκατομμυρίων ευρώ, τέθηκαν τα θεμέλια της μονάδας παραγωγής το 2006, ενώ η πρώτη πένα SoloSTAR® εξήλθε από τη γραμμή παραγωγής μόλις ένα χρόνο αργότερα. Για να ανταποκριθεί στη γοργά αναπτυσσόμενη παγκόσμια ζήτηση, η παραγωγική ικανότητα της μονάδας SoloSTAR® αυξήθηκε με σταθερούς ρυθμούς. Επίσης, δύο παρόμοια εργοστάσια στο Πεκίνο της Κίνας και στο Όρελ της Ρωσίας κατασκευάζουν σήμερα πένες ινσουλίνης για την κάλυψη των αναγκών ατόμων με Διαβήτη σε τοπικό επίπεδο.

Πολλές λειτουργίες που σχετίζονται με τον θεραπευτικό τομέα του διαβήτη έχουν ενσωματωθεί στη μονάδα της Sanofi στη Φρανκφούρτη, μεταξύ των οποίων έρευνα και ανάπτυξη, παραγωγή ινσουλίνης και από του στόματος αντιδιαβητικών φαρμάκων και κατασκευή πενών ινσουλίνης. Το εργοστάσιο διαθέτει μια μακρά και πλούσια ιστορία σε ό,τι αφορά την έρευνα στο πεδίο του Σακχαρώδη Διαβήτη και της παραγωγής ινσουλίνης. Ακριβώς πριν από 90 χρόνια, ένας πρόδρομος της Sanofi, με έδρα τις σημερινές εγκαταστάσεις στην Φρανκφούρτη αποτέλεσε μία από τις πρώτες εταιρείες στην Ευρώπη που προσέφερε στα άτομα με Διαβήτη ινσουλίνη σταθερής ποιότητας και σε μεγάλη κλιμακα.

Ο Μάρτιν Σιεβερτ, γενικός διευθυντής της Sanofi Germany προσθέτει «σε ό,τι αφορά στον όγκο παραγωγής που απαιτείται, είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι η Sanofi αποφάσισε πριν ακόμα την κυκλοφορία της SoloSTAR® να επενδύσει σε παραγωγικές δυνατότητες έως και 1 εκατομμυρίων πενών την ημέρα. Η επέκταση πραγματοποιήθηκε πολύ γρήγορα και πολύ ομαλά – χάρη στη δέσμευση και την αποτελεσματική συνεργασία μεταξύ των ομάδων της Sanofi και των προμηθευτών εξοπλισμού μας. Με τον δικό μας παραγωγικό κόμβο στη Φρανκφούρτη και ένα παγκόσμιο βιομηχανικό δίκτυο, οι 1 δισεκατομμύριο πένες που κατασκευάστηκαν έως σήμερα αποδεικνύουν την επιτυχία της Sanofi να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των ατόμων με Διαβήτη σε ολόκληρο τον κόσμο».

Ξένη δημοσίευση

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024