Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
«Τώρα είμαι ο καλύτερος, αξίζω τη Χρυσή Μπάλα» είπε ο Ριμπερί

«Τώρα είμαι ο καλύτερος, αξίζω τη Χρυσή Μπάλα» είπε ο Ριμπερί

Ο Φράνκ Ριμπερί είναι ένα εκ των φαβορί για την κατάκτηση της φετινής χρυσής μπάλας, καθώς την περσινή σεζόν οδήγησε την Μπάγερν στο «τρέμπλ». Σε δηλώσεις του στην γαλλική, «L'Equipe», φάνηκε πεπεισμένος ότι αξίζει αυτό το βραβείο και είναι σίγουρος ότι θα το κατακτήσει.

Ο Φράνκ Ριμπερί είναι ένα εκ των φαβορί για την κατάκτηση της φετινής χρυσής μπάλας, καθώς την περσινή σεζόν οδήγησε την Μπάγερν στο «τρέμπλ». Σε δηλώσεις του στην γαλλική, «L’Equipe», φάνηκε πεπεισμένος ότι αξίζει αυτό το βραβείο και είναι σίγουρος ότι θα το κατακτήσει.

«Πριν ήμουν ένας καλός παίκτης, τώρα είμαι ο καλύτερος. Ξέρω ότι διεκδικούν επίσης το βραβείο οι Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά είμαι πεπεισμένος πως έχουν δίκιο οι συμπαίκτες μου όταν λένε πως αξίζω εγώ το τρόπαιο.

»Νομίζω ότι φέτος είναι η χρονιά μου. Σκέφτομαι αρκετά συχνά τη Χρυσή Μπάλα. Μου δίνει περισσότερη δύναμη. Αν την αξίζω; Ναι. Έχει να κάνει με αυτά που κάνω στον αγωνιστικό χώρο, τα όσα έκανα για να επιστρέψω στο καλύτερο δυνατό επίπεδο, τον καθημερινό επαγγελματισμό μου, τα τρόπαια που έχω κερδίσει. Είμαι πολύ σταθερός» τόνισε αρχικά ο Γάλλος διεθνής.

«Η γυναίκα μου έχει ήδη ετοιμάσει τη θέση στο σαλόνι πάνω από το τζάκι για να τοποθετήσει το τρόπαιο. Το βραβείο του κορυφαίου παίκτη στην Ευρώπη με γεμίζει με αυτοπεποίθηση. Ήμουν καλός πριν και είμαι καλύτερος τώρα. Στη Μπάγερν όλοι πιστεύουν ότι πρέπει να το κερδίσω» κατέληξε ο 30χρονος μέσος.

Ο Ριμπερί επίσης μίλησε, για τη σχέση του με τον προπονητή των «Βαυαρών», Πεπ Γουαρδιόλα: «Με ήθελε από τότε που ήταν στη Μπαρτσελόνα. Συμφωνήσαμε κατευθείαν με το τι ήταν αυτό που ήθελε από μένα.

»Μου δίνει μεγάλη ελευθερία. Μαθαίνεις μαζί του κάθε μέρα. Δεν είναι εδώ για να αντιγράψει τη Μπαρτσελόνα. Ξέρει πως η Μπάγερν είναι ένας διαφορετικός σύλλογος.

»Είναι ένας καλός αλλά και απαιτητικός προπονητής. Όταν μιλάει, ξέρεις ποιος είναι το αφεντικό. Αν θέλω ακόμα να τελειώσω την καριέρα μου στη Μπάγερν και μετά να ζήσω στο Μόναχο; Ναι, περισσότερο από ποτέ».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024