Ηλεκτρονική διασταύρωση για όσους δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ
Ηλεκτρονική διασταύρωση για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα του συνεχώς διογκούμενου αριθμού των οχημάτων που δεν περνούν από τεχνικό έλεγχο ΚΤΕΟ εξετάζει το υπουργείο Μεταφορών. Η σχετική εισήγηση έγινε από τα ιδιωτικά ΚΤΕΟ και προβλέπει τη συμμετοχή και της εφορίας στο «κυνήγι» των ανέλεγκτων αυτοκινήτων και μοτοσικλετών.
Ηλεκτρονική διασταύρωση για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα του συνεχώς διογκούμενου αριθμού των οχημάτων που δεν περνούν από τεχνικό έλεγχο ΚΤΕΟ εξετάζει το υπουργείο Μεταφορών.
Η σχετική εισήγηση έγινε από τα ιδιωτικά ΚΤΕΟ και προβλέπει τη συμμετοχή και της εφορίας στο «κυνήγι» των ανέλεγκτων αυτοκινήτων και μοτοσικλετών.
Ειδικότερα, εξετάζεται η πρόταση να γίνεται αντιπαραβολή των στοιχείων των ελέγχων με το μητρώο αυτοκινήτων και στη συνέχεια να αποστέλλεται από τις ΔΟΥ επιστολή στους κατόχους των ανέλεγκτων ΙΧ.
Το πρόστιμο για τα αυτοκίνητα που δεν έχουν περάσει από τεχνικό έλεγχο είναι 400 ευρώ. Αν πληρωθεί εντός δεκαημέρου ο ιδιοκτήτης θα κληθεί να καταβάλει το 1/8 του ποσού, δηλαδή 50 ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παιδικές κατασκηνώσεις: Πότε λήγει η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων
- Z Press: Η άσκηση που «χτίζει» δύναμη
- Καιρός: Ραγδαία αλλαγή με βροχές με καταιγίδες – Πότε θα «χτυπήσουν» την Αττική
- Κόμμα Τσίπρα: Με συνταγή Μαμντάνι: Πόρτα πόρτα περιοδείες μετά την ιδρυτική διακήρυξη
- Πέδρο Αλμοδόβαρ: Είμαστε υποχρεωμένοι να γίνουμε ασπίδα απέναντι στα τέρατα Τραμπ, Νετανιάχου και Πούτιν
- Από την Ιαπωνία με αγάπη: Επτά συνήθειες που μπορούν να μας αλλάξουν τη ζωή
