17χρονο Νιγηριανό θέλουν ΠΑΟΚ και Άρσεναλ
Σύμφωνα με ιστοσελίδα από τη Νιγηρία, ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 17χρονου Νιγηριανού άσου, Κελέτσι Ιχιανάτσο, για τον οποίο ωστόσο έχει κινηθεί και η Άρσεναλ.
Σύμφωνα με ιστοσελίδα από τη Νιγηρία, ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 17χρονου Νιγηριανού άσου, Κελέτσι Ιχιανάτσο, για τον οποίο ωστόσο έχει κινηθεί και η Άρσεναλ.
Η «allnigeriasoccer.com» είναι η ιστοσελίδα που υποστηρίζει ότι ο Κώστας Λαγωνίδης παρακολούθησε τον 17χρονο μεσοεπιθετικό στο Παγκόσμιο Κύπελλο Κ17 που έγινε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τον ξεχώρισε ανάμεσα σε αρκετούς ταλαντούχους παίκτες.
Αξίζει να σημειωθεί πως για τον 17χρονο Νιγηριανό, ο οποίος κατέκτησε και τη «χρυσή μπάλα» στο τουρνουά όπου κέρδισε την πρώτη θέση με τη Νιγηρία, ενδιαφέρονται και ομάδες από τη Γερμανία και την Ισπανία.
Σύμφωνα με τους συμπατριώτες του η αξία του έχει ανέλθει πλέον στις 700.000 ευρώ, αν και η ομάδα του φέρεται έτοιμη να τον παραχωρήσει ακόμα και με 400.000 ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η βαθμολογία στη Euroleague και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό
- Μπαρτζώκας: «Το επίπεδο της Euroleague είναι καλύτερο από ποτέ»
- Europa League: Τα ζευγάρια των ημιτελικών – Πότε είναι ο τελικός
- Γκολ και highlights από τις ρεβάνς του Europa League (vids)
- Ο αποκλεισμός της ΑΕΚ έκλεισε την πόρτα της 10άδας στην Ελλάδα
- Νότιγχαμ απο «ατσάλι», νίκησε την Πόρτο και πέρασε στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ (1-0, vid)
- ΑΕΚ – Βαγιεκάνο 3-1: Άγγιξε το «θαύμα», αλλά αποκλείστηκε η «Ένωση» (vid)
- Conference League: Επική πρόκριση της Στρασμπούρ (4-0), πέρασε εύκολα η Κρίσταλ Πάλας παρά την ήττα (2-1, vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/theodor-vasile-QgV8nrpQjQ8-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442