Το Φωταέριο ανοίγει τις πόρτες του με Γ. Μαζωνάκη και Κ. Γαρμπή
Στην πίστα του Φωταέριου θα βρίσκεται ο Γιώργος Μαζωνάκης -για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά- και η Καίτη Γαρμπή, μια συνεργασία που συμβαίνει για πρώτη φορά στην καριέρα των δυο καλλιτεχνών.
Το σχήμα συμπληρώνουν η Ελισάβετ Σπανού και ο ανερχόμενος Νικηφόρος, ενώ το concept για μια ακόμη φορά επιμελείται ο Κωνσταντίνος Ρήγος.
Ο Γιώργος Μαζωνάκης που συνεχώς μας εκπλήσσει με τις μεταμορφώσεις του και το ρεπερτόριο του μαζί με την Καίτη Γαρμπή, μια από τις σημαντικότερες λαϊκές φωνές της νεότερης γενιάς με διαχρονικές επιτυχίες και την ομάδα τους, υπόσχονται ένα δυναμικό και πρωτότυπο show κάθε Παρασκευή και Σάββατο.
Φωταέριο, Πειραιώς 102-104, Γκάζι, τηλέφωνο επικοινωνίας 210 3413888
- Ο Λαμίν Γιαμάλ έπαιξε ποδόσφαιρο με νεαρούς θαυμαστές του στο Ντουμπάι (vid)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 26.12.2025]
- Πληρωμές: Kάρτα ή μετρητά; Tι προτιμούν οι Έλληνες
- Τουρκία: Πρόκληση του υπουργείου Άμυνας – Τι λέει για τις συνεχιζόμενες παραβιάσεις
- Κρητηνία: Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση του αγοριού στη Ρόδο – Εντοπίστηκε καλά στη υγεία του
- Αρχεία Έπσταϊν: Τα email της Γκισλέιν Μάξγουελ με το «A» και οι σκιές γύρω από τον πρώην πρίγκιπα Άντριου


