Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συνεχίζουν την απεργία οι διοικητικοί υπάλληλοι στο Πανεπιστήμιο Αθηνών

Συνεχίζουν την απεργία οι διοικητικοί υπάλληλοι στο Πανεπιστήμιο Αθηνών

Συνέχιση της απεργίας τους για 10η εβδομάδα αποφάσισαν οι διοικητικοί υπάλληλοι του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η συζήτηση της αγωγής του υπουργού Παιδείας Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου με την οποία ζητεί να κηρυχτεί η απεργία τους παράνομη και καταχρηστική. Στο ΕΜΠ, η συνεδρίαση της Συγκλήτου διακόπηκε όταν φοιτητές μπήκαν στην αίθουσα και εμπόδισαν τα μέλη της να λάβουν αποφάσεις για την κατάρτιση του προγράμματος του εξαμήνου.

Συνέχιση της απεργίας τους για 10η εβδομάδα αποφάσισαν οι διοικητικοί υπάλληλοι του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η συζήτηση της αγωγής του υπουργού Παιδείας Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου με την οποία ζητεί να κηρυχτεί η απεργία τους παράνομη και καταχρηστική.

Οι διοικητικοί υπάλληλοι του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), πάντως, θα συνεδριάσουν εκ νέου τη Δευτέρα για να εκτιμήσουν την πορεία των κινητοποιήσεών τους.

Επεισοδιακή αποδείχθηκε την ίδια ώρα η συνεδρίαση της Συγκλήτου του ΕΜΠ για την κατάρτιση του προγράμματος του εξαμήνου, δεδομένου ότι τα μαθήματα ξεκινούν τη Δευτέρα.

Η συνεδρίαση διεκόπηκε όταν ομάδες φοιτητών εισέβαλαν στον χώρο και εμπόδισαν τα μέλη της Συγκλήτου να λάβουν αποφάσεις. Όπως πάντως ανέφεραν εκπρόσωποι του Ιδρύματος, το πρόγραμμα των εξετάσεων θα καταρτιστεί και θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024