Νέο συμβόλαιο σε Τσουκαλά ο ΠΑΣ Γιάννινα
Με τα χρώματα του ΠΑΣ Γιάννινα θα συνεχίσει να αγωνίζεται μέχρι το καλοκαίρι του 2017 ο Σταύρος Τσουκαλάς, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από την ηπειρωτική ΠΑΕ. Ο Τσουκαλά δήλωσε για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Γιώργο Χριστοβασίλη, την Διοίκηση, τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, κ. Νιαρχάκο, αλλά και όλη την οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα, για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου και την απέδειξαν σήμερα με την επέκταση του συμβολαίου που μου έγινε.
Με τα χρώματα του ΠΑΣ Γιάννινα θα συνεχίσει να αγωνίζεται μέχρι το καλοκαίρι του 2017 ο Σταύρος Τσουκαλάς, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από την ηπειρωτική ΠΑΕ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσουκαλά
«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Γιώργο Χριστοβασίλη, την Διοίκηση, τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, κ. Νιαρχάκο, αλλά και όλη την οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα, για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου και την απέδειξαν σήμερα με την επέκταση του συμβολαίου που μου έγινε.
»Ήταν κάτι που το θέλαμε όλοι. Μου δόθηκε η ευκαιρία να παραμείνω σε έναν μεγάλο σύλλογο, που όλοι θέλουν να είναι μέλη του και από την πλευρά μου υπόσχομαι ότι θα κάνω ό,τι μπορώ να βελτιώνομαι και να βοηθώ την ομάδα» είπε ο 25χρονος μέσος, ο οποίος αναφέρθηκε και στο νέο προπονητή της ομάδας:
«Ο κ. Τσιώλης είναι γνωστό σε όλους ότι είναι από τους καλύτερους προπονητές και όλοι αισθανόμαστε πολύ καλά, αλλά και σιγουριά που ήρθε στην ομάδα μας. Είμαι βέβαιος ότι θα μας βοηθήσει να έχουμε τα αποτελέσματα που όλοι επιθυμούμε και να πετύχουμε τους στόχους μας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ντόναλντ Τραμπ: «Αν δεν πάρουμε τη Γροιλανδία, τότε θα το κάνουν Ρωσία ή Κίνα»
- FA Cup: Προκρίσεις για Ρέξαμ, Γουίγκαν, Πορτ Βέιλ και Όξφορντ
- Δασμοί Τραμπ: Ποιες διεθνείς εταιρείες έχουν καταθέσει αγωγές κατά της κυβέρνησης των ΗΠΑ
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 10.01.2026]
- Καλιφόρνια: Οι κροίσοι ετοιμάζουν βαλίτσες
- Μπαρτζώκας: «Δείχνει βαρύ το διάστρεμμα του Μόρις, ο αστράγαλός του είναι πολύ πρησμένος»

