Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Jaguar F-Type Coupe 2014: Η γοητεία της εσωστρέφειας

Jaguar F-Type Coupe 2014: Η γοητεία της εσωστρέφειας

Η κλειστή εκδοχή της μικρής Jaguar, προετοιμάζει την πρεμιέρα της ως έκδοσης παραγωγής για την έκθεση του Los Angeles, προκειμένου στη συνέχεια να αναζητήσει μια θέση στην κατηγορία των premium δυναμικών coupe.

Η βρετανική φίρμα ανακοίνωσε την πρεμιέρα της coupe εκδοχής της μικρής της στην έκθεση του Los Angeles η οποία ξεκινά στις 19 Νοεμβρίου, δίνοντας στη δημοσιότητα και την πρώτη εικόνα του νέου μοντέλου.

Η F-Type ακολουθεί τα ίδια σχεδιαστικά μονοπάτια του πρωτότυπου-προπομπού της, C-X16 και της μέχρι σήμερα γνωστής F-Type Roadster, με εξαίρεση, φυσικά, την οροφή η οποία, όπως αποκαλύπτει το πρώτο επίσημο δείγμα γραφής της θα είναι διαθέσιμη και ως γυάλινη πανοραμική.

Η F-Type Coupe αναμένεται να μοιραστεί τα ίδια μηχανικά σύνολα με την ανοιχτή εκδοχή της, διαθέτοντας στην γκάμα της έναν εξακύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα σε εκδοχές ισχύος των 340 και των 380 ίππων, ενώ την κορυφαία έκδοση της γκάμας θα εξοπλίζει ένας V8 5,0 λίτρων με απόδοση 495 ίππων.

Την πρεμιέρα της F-Type Coupe ανέλαβε να προλογίσει ο επικεφαλής σχεδιασμού της Jaguar, Ian Callum ο οποίος δήλωσε: «Όταν αποκαλύψαμε το C-X16 Concept η ατμόσφαιρα ήταν συναρπαστική. Πλέον μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι προετοιμάζουμε μια εξίσου συναρπαστική παρουσίαση για την F-Type Coupe καθώς είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για εμάς».

auto.in.gr

Sports in

Διάλογος Αλαφούζου – Καρυπίδη: «Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει»

Έναν σύντομο διάλογο είχαν οι Γιάννης Αλαφούζος, Θεόδωρος Καρυπίδης λίγο πριν μπουν στα γραφεία της ΕΠΟ για τη σύσκεψη ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024