Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
O Louis Vuitton στη Βενετία

O Louis Vuitton στη Βενετία

Ο David Bowie και η Arizona Muse επιβιβάζονται με τα ωραιότερα μπαγκάζια στις γόνδολες.

Μαρούλα Αθανασάκου

Δράμα και φαντασία συνδυάζονται στο δεύτερο κεφάλαιο της ιστορίας του Louis Vuitton που μας ταξιδεύει στη Βενετία για τις ανάγκες της διαφημιστικής του καμπάνιας, με πρωταγωνιστές την Arisona Muse και τον David Bowie.
Η πρωταγωνίστρια κατά τη διάρκεια της ιστορίας συναντιέται τυχαία με τον David Bowie την ώρα που εκείνος παίζει το τραγούδι » Ι» rather be high» και ενώ διασταυρώνονται οι ματιές τους μας μεταφέρουν σε μία ερωτική και ρομαντική ατμόσφαιρα.
Η πρωταγωνίστρια κατά τη διάρκεια της καμπάνιας κρατάει την Vivienne Bag από την κολεξιόν Parnassea, φοράει ένα χρυσό κολιέ με το μονόγραμμα Ιdylle και ένα βραχιόλι από ροζ χρυσό.
Ο David Bowie φοράει ένα μοντέρνο επιβλητικό ρολόι Tambour Evolution. H επιλογή των δύο συγκεκριμένων προσώπων δεν ήταν τυχαία καθώς η Arisona Muse αντιπροσωπεύει τη γυναίκα Louis Vuitton η οποία είναι μία ανεξάρτητη προσωπικότητα, πάντα κομψή με αυτοπεποίθηση και έναν διαρκή πόθο για περιπέτεια και νέα ταξίδια. Ο David Bowie είναι ένας ευέλικτος και διαχρονικός καλλιτέχνης, μία ξεχωριστή προσωπικότητα που απευθύνεται σε όλες τις γενιές και τις ηλικίες, όπως ο οίκος Louis Vuitton.
Στις 7 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως το teaser της καμπάνιας σε όλα τα smartphones και τα tablets στο Louis Vuitton app, ενώ στις 10 Νοεμβρίου η καμπάνια θα κάνει την εμφάνισή της στην τηλεόραση.

woman.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024