Χειρουργήθηκε ο Αγρίτης, επιστρέφει σε τέσσερις μήνες
Με επιτυχία χειρουργήθηκε την Παρασκευή στο Ηράκλειο της Κρήτης ο Ανέστης Αγρίτης. Ο επιθετικός της Καλλονής υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατό του και η εκτίμηση των γιατρών αναφέρει ότι θα είναι σε θέση να επανέλθει σε πλήρη αγωνιστική δράση μετά από τέσσερις μήνες.
Με επιτυχία χειρουργήθηκε την Παρασκευή στο Ηράκλειο της Κρήτης ο Ανέστης Αγρίτης.
Ο επιθετικός της Καλλονής υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατό του και η εκτίμηση των γιατρών αναφέρει ότι θα είναι σε θέση να επανέλθει σε πλήρη αγωνιστική δράση μετά από τέσσερις μήνες, κάτι που σημαίνει ότι ίσως προλάβει να ενισχύσει την ομάδα της Λέσβου προς το τέλος της φετινής σεζόν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η Αργεντινή θα φορέσει στον ημιτελικό τη φανέλα του ιστορικού αγώνα με την Αγγλία το 1986 (vid)
- Τι είπε ο προπονητής των Καβαλίερς για το μέλλον του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Λάτσιο για Χάμες Ροντρίγκες μετά τις καλές εμφανίσεις στο Μουντιάλ
- Eurobasket U20: «Βαριά» ήττα για την Εθνική Νέων Γυναικών από την Πορτογαλία (43-78)
- Άρης: Κίνηση για τον Βασίλη Τολιόπουλο
- Ο Μπαρτζώκας, το Λας Βέγκας και ο… Τζόουνς Γκαρσία (vids)
- Επιβαρυμένη η Αγγλία ενόψει του ημιτελικού με την Αργεντινή: Ανησυχία στα αγγλικά ΜΜΕ
- Ο Χεζόνια πιέζει την Ρεάλ Μαδρίτης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442