Σεισμός 6,6 βαθμών έπληξε την Ταϊβάν
Σεισμός μεγέθους 6,6 βαθμών έπληξε την Ταϊβάν την Πέμπτη, σύμφωνα με το αμερικανικό γεωλογικό ινστιτούτο. Δεν έχουν υπάρξει αναφορές για θύματα ή ζημιές. Ο σεισμός ταρακούνησε τα υψηλά κτίρια στην πρωτεύουσα του νησιού, Ταϊπέι. «Οι άνθρωποι τσίριζαν» δήλωσε ένας κάτοικος, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.
Σεισμός μεγέθους 6,6 βαθμών έπληξε την Ταϊβάν την Πέμπτη, σύμφωνα με το αμερικανικό γεωλογικό ινστιτούτο. Δεν έχουν υπάρξει αναφορές για θύματα ή ζημιές.
Ο σεισμός ταρακούνησε τα υψηλά κτίρια στην πρωτεύουσα του νησιού, Ταϊπέι. «Οι άνθρωποι τσίριζαν» δήλωσε ένας κάτοικος, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.
Επίκεντρο του σεισμού ήταν απομονωμένη ορεινή περιοχή, 45 χιλιόμετρα νοτια-νοτιοδυτικά της ανατολικής ακτής της πόλης Χουαλιάν με εστιακό βάθος μόλις 9,3 χιλιομέτρων.
Σεισμός 7,6 βαθμών στην κεντρική Ταϊβάν σκότωσε περισσότερα από 2.300 άτομα το 1999.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ένας σταρ των 80s γίνεται viral στο TikTok χάρη στην κόρη του
- Super League: Η βαθμολογία μετά την 20η αγωνιστική
- Φωτιά στο Βόλο: Από θαύμα σώθηκε ηλικιωμένη
- Όλα τα γκολ και τα highlights της 20ης αγωνιστικής της Super League (vids)
- Η Ισπανία νομιμοποίησε πάνω από μισό εκατομμύριο μετανάστες το 2005 – Και η οικονομία ωφελήθηκε
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 0-1: Νικητές στο ντέρμπι οι «πράσινοι» με Ταμπόρδα (vids)
