Σεισμός 6,6 βαθμών έπληξε την Ταϊβάν
Σεισμός μεγέθους 6,6 βαθμών έπληξε την Ταϊβάν την Πέμπτη, σύμφωνα με το αμερικανικό γεωλογικό ινστιτούτο. Δεν έχουν υπάρξει αναφορές για θύματα ή ζημιές. Ο σεισμός ταρακούνησε τα υψηλά κτίρια στην πρωτεύουσα του νησιού, Ταϊπέι. «Οι άνθρωποι τσίριζαν» δήλωσε ένας κάτοικος, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.
Σεισμός μεγέθους 6,6 βαθμών έπληξε την Ταϊβάν την Πέμπτη, σύμφωνα με το αμερικανικό γεωλογικό ινστιτούτο. Δεν έχουν υπάρξει αναφορές για θύματα ή ζημιές.
Ο σεισμός ταρακούνησε τα υψηλά κτίρια στην πρωτεύουσα του νησιού, Ταϊπέι. «Οι άνθρωποι τσίριζαν» δήλωσε ένας κάτοικος, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.
Επίκεντρο του σεισμού ήταν απομονωμένη ορεινή περιοχή, 45 χιλιόμετρα νοτια-νοτιοδυτικά της ανατολικής ακτής της πόλης Χουαλιάν με εστιακό βάθος μόλις 9,3 χιλιομέτρων.
Σεισμός 7,6 βαθμών στην κεντρική Ταϊβάν σκότωσε περισσότερα από 2.300 άτομα το 1999.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Τραμπ παρέχει πλήρη στήριξη στον Νετανιάχου – Aπειλεί Ιράν, Χαμάς και Χεζμπολάχ «αν συμπεριφέρονται άσχημα»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 30.12.2025]
- Ανεβαίνει το θερμόμετρο στην Εσπανιόλ, ζητήθηκε «φρένο» στον θυμό για τον Ζοάν Γκαρσία
- Τεχεράνη: Διαδηλώσεις έξω από κλειστά καταστήματα, λόγω ισοτιμίας και ακρίβειας
- «Βραζιλία πρόσεχε τον Ελ Κααμπί» – Το yahoo sports προειδοποιεί την Σελεσάο ενόψει Μουντιάλ
- Η Camilla Araújo αποχωρεί από το OnlyFans μετά από πέντε χρόνια και κέρδη 20 εκατομμυρίων δολαρίων

