Απογράφηκαν 1.700 από τους 1.968 διοικητικούς υπαλλήλους των ΑΕΙ
Συνολικά 1.700 διοικητικοί υπάλληλοι των πανεπιστημίων από τους 1.968 που είχαν υποχρέωση απογράφηκαν στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα μέχρι τις 8 το βράδυ της Τετάρτης οπότε έληξε η προθεσμία. Σύμφωνα με υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου, για τους 268 υπαλλήλους που δεν απογράφηκαν θα επιληφθούν τα Πειθαρχικά Συμβούλια των ιδρυμάτων τους.
Συνολικά 1.700 διοικητικοί υπάλληλοι των πανεπιστημίων από τους 1.968 που είχαν υποχρέωση απογράφηκαν στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα, σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας.
Κατόπιν αυτού, τα σχετικά στοιχεία θα σταλούν στο ΑΣΕΠ ώστε να προχωρήσει η διαδικασία της μοριοδότησης των υπαλλήλων.
Η προθεσμία απογραφής έληξε στις 8 το βράδυ της Τετάρτης και ενώ το υπουργείο είχε δώσει δύο παρατάσεις λόγω της υπερφόρτωσης του συστήματος που προκλήθηκε από την υψηλή συμμετοχή των τελευταίων ωρών.
Σύμφωνα με υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου, για τους 268 υπαλλήλους που δεν απογράφηκαν θα επιληφθούν τα Πειθαρχικά Συμβούλια των ιδρυμάτων τους. Σχετική τροπολογία που ψηφίστηκε χθες, Τρίτη, στη Βουλή προβλέπει την αυτοδίκαιη υπαγωγή τους σε καθεστώς αργίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Εκλογές στο Περού: Καταγγελίες για νοθεία ανεβάζουν την ένταση
- Κεφαλονιά: Συγκλονίζει ο πατέρας της 19χρονης – «Έχασα τον άγγελό μου – Το παιδί μου το παγίδευσαν»
- Ζωζώ Σαπουντζάκη: Είναι κατάκοιτη και δεν γνωρίζει για τον θάνατο του συντρόφου της
- Η προκλητική κίνηση του Σιμεόνε στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα: «Ώρα για ύπνο» (vid)
- Ο οργανισμός εποπτείας του ΟΗΕ αναφέρει ότι η Βόρεια Κορέα ενισχύει τα πυρηνικά της όπλα
- M.A.T.C.H Athens: Δύο ημέρες οικολογίας, τέχνης και έρευνας στο Βύρωνα