
International Life: Κέρδη 5,7 εκατ.ευρώ στο 9μηνο 2013
Συνεχίστηκε και στο εννεάμηνο του 2013 η κερδοφόρα πορεία της International Life και η αύξηση όλων των κύριων δεικτών της, η οποία προέκυψε από βελτίωση των λειτουργικών αποτελεσμάτων του Ομίλου, καθώς και από την απόδοση των επενδυτικών επιλογών του. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο Όμιλος σημείωσε κέρδη προ φόρων €5,7 εκ. Η θετική […]
Συνεχίστηκε και στο εννεάμηνο του 2013 η κερδοφόρα πορεία της International Life και η αύξηση όλων των κύριων δεικτών της, η οποία προέκυψε από βελτίωση των λειτουργικών αποτελεσμάτων του Ομίλου, καθώς και από την απόδοση των επενδυτικών επιλογών του.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο Όμιλος σημείωσε κέρδη προ φόρων €5,7 εκ. Η θετική πορεία των μεγεθών αποτυπώνεται και στη βελτιωμένη εικόνα των τεχνικών δεικτών του, όπου ενδεικτικά ο Μικτός Δείκτης Ζημιών & Εξόδων προς Δεδουλευμένα Ασφάλιστρα (Combined Ratio) εμφανίστηκε βελτιωμένος κατά 12%, στο 94,5%, με την εταιρεία να καταβάλλει αποζημιώσεις ύψους €33,5 εκ. στους πελάτες της.
Παράλληλα, η εφαρμογή ενός εξελιγμένου συστήματος εισπράξεων ασφαλίστρων οδήγησε σε αύξηση κατά 6% στις εισπράξεις σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι. Οι λειτουργικές δαπάνες ανήλθαν στα €13,6 εκ., έναντι €15,6 εκ. την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.
O Διευθύνων Σύμβουλος της International Life, κ. Γιάννης Μπράβος, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα εννιαμήνου εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνεχιζόμενη κερδοφορία της εταιρείας: «Η ανοδική πορεία της εταιρείας μας και η βελτίωση των βασικών δεικτών μας, αποτυπώνονται στην επιστροφή του ομίλου σε υψηλή κερδοφορία. Συνεχίζουμε με άξονα τη διαφάνεια και την παροχή υπηρεσιών αξίας προς τους πελάτες μας, που μας εμπιστεύονται εδώ και 57 χρόνια τώρα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δίκη για τα Τέμπη: «Ο σταθμάρχης είχε μηδενική προϋπηρεσία, εκτελούσε καθήκοντα μόνος για τρίτη μέρα», είπε ο συνήγορος του Β. Σαμαρά
- Άργος: Διασωληνωμένος με τραύμα στο κεφάλι νοσηλεύεται ο 20χρονος που πυροβόλησαν αστυνομικοί
- Μάχη με τα κύματα στην Κεφαλονιά: Πώς μία νεαρή ναυαγοσώστρια έσωσε 7 ανθρώπους από επικίνδυνο ρεύμα
- Η ταινία «Backrooms» ξεπέρασε τα 350 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως – Ρεκόρ σε Κίνα, Γαλλία, Ρωσία
- Δήμος Αθηναίων: Τα πρώτα 100 κλιματιστικά σε ευάλωτα νοικοκυριά
- Θεσσαλονίκη: Περιβαλλοντική ρύπανση από βουνά αποβλήτων σε παράνομη εταιρεία ανακύκλωσης – Συνελήφθη 46χρονος
- Το «Δίκτυο Πόλεων με Λίμνες» στο ακριτικό Πωγώνι και στη Δερόπολη της Αλβανίας
- Ο Μέσι εξήγησε γιατί… λύγισε μετά την επική ανατροπή της Αργεντινής επί της Αιγύπτου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)

















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442