Ξεπέρασαν τις προβλέψεις τα κέρδη της Google στο γ’ τρίμηνο 2013
Ξεπέρασαν τις προσδοκίες των αναλυτών τα καθαρά κέρδη της Google για το τρίτο τρίμηνο 2013. Σημείωσαν αύξηση κατά 36% και ανήλθαν στα 2,97 δισ. δολάρια. Τα κέρδη ανά μετοχή, εξαιρουμένων των φόρων, υπερέβησαν κατά 40 σεντς το μέσο όρο των προβλέψεων των αναλυτών, φτάνοντας στα 10,74 δολάρια.
Ξεπέρασαν τις προσδοκίες των αναλυτών τα καθαρά κέρδη της Google για το τρίτο τρίμηνο 2013. Σημείωσαν αύξηση κατά 36% και ανήλθαν στα 2,97 δισ. δολάρια.
Τα κέρδη ανά μετοχή, εξαιρουμένων των φόρων, υπερέβησαν κατά 40 σεντς το μέσο όρο των προβλέψεων των αναλυτών, φτάνοντας στα 10,74 δολάρια.
Τα έσοδα της Google αυξήθηκαν κατά 12% σε 14,89 δισ. δολάρια, υπερβαίνοντας τις προβλέψεις.
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών