Βλέπουν F. Massa στη θέση του P. Maldonado στη Williams
Το ελκυστικό πακέτο χορηγίας που φέρνει μαζί του στην ομάδα ο P. Maldonado φαίνεται πως δεν αρκεί στη Williams και υπάρχουν σκέψεις αντικατάστασής του από τον F. Massa.
Την πόρτα της εξόδου φαίνεται πως ανοίγει στον Pastor Maldonado η Williams προκειμένου τη θέση του να πάρει ο Felipe Massa.
Ο μάνατζερ του πιλότου από τη Βενεζουέλα και οι χορηγοί του βρίσκονται σε συζητήσεις με τους επικεφαλείς της ομάδας.
Η συνολική εικόνα του 28χρονου φαίνεται έχει εξαντλήσει την υπομονή των ανθρώπων στη Williams, παρά το γεγονός ότι οι χορηγοί του γεμίζουν το ταμείο της ομάδας.
«Δεν έχω δει μονοθέσιο να αντιδρά τόσο λίγο στις τροποποιήσεις που κάνουμε», δήλωσε ο επικεφαλής της Williams, Dickie Stanford παραπέμποντας στον έναν και μοναδικό βαθμό που έχει κατακτήσει στο φετινό πρωτάθλημα ο Ρ. Maldonado.
Στέλεχος της ομάδας που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του είπε ότι «… κάνει πολλά λάθη. Στην Κορέα του ζητήσαμε πολλές φορές να προσέχει το εμπρός δεξί ελαστικό και να αποφεύγει να μπλέκει σε μονομαχίες. Και τι έκανε εκείνος; Οδηγούσε σαν τρελός και τελείωσε τα ελαστικά του σε τρεις γύρους».
Ο μάνατζερ του P. Maldonado, Nicolas Todt δήλωσε ότι «… ήταν δύσκολη η χρονιά για τον Pastor έχοντας ένα μονοθέσιο που δεν τον βοηθά να κερδίζει βαθμούς. Πρέπει να αντιδράσουν και να φέρουν νέα άτομα στην ομάδα. Η επόμενη χρονιά θα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τον Felipe».
auto.in.gr
- Λάνθιμος, Φίνιξ και 1.000+ δημιουργοί κατά του mega deal που αλλάζει το Χόλιγουντ
- Μενίδι: «Τη βρήκε κάτω και έσκασε στα χέρια του» – Τι λέει η μητέρα του 14χρονου που τραυματίστηκε από κροτίδα
- Ο θόρυβος που περιμένει ο Αρνε Σλοτ στη ρεβάνς με την Παρί
- Ο Βίκτορ Όρμπαν έχασε τις εκλογές – Αλλά όχι για την πολιτική που πρεσβεύει
- Παξοί: Συγκλονίζει η αδελφή του 15χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο – Κρίσιμες ώρες για τον 17χρονο συνεπιβάτη
- «Ο Μουνής»: Παράταση για 2 ακόμη παραστάσεις


