Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θετικός σε χρήση απαγορευμένης ουσίας ο Μανούσος

Θετικός σε χρήση απαγορευμένης ουσίας ο Μανούσος

Θετικός σε χρήση απαγορευμένης ουσίας βρέθηκε ο ποδοσφαιριστής της Καλλονής, Γιώργος Μανούσος, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από το ΕΣΚΑΝ μετά το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας μεταξύ του Αστέρα Τρίπολης και της ομάδας της Μυτιλήνης. Ο 26χρονος επιθετικός ενημερώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης τηλεφωνικά για τα αποτελέσματα της εξέτασης του δείγματος που έδωσε και ακολούθως ενημέρωσε το σύλλογό του, που με τη σειρά του εξέδωσε ανακοίνωση.

Θετικός σε χρήση απαγορευμένης ουσίας βρέθηκε ο ποδοσφαιριστής της Καλλονής, Γιώργος Μανούσος, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από το ΕΣΚΑΝ μετά το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας μεταξύ του Αστέρα Τρίπολης και της ομάδας της Μυτιλήνης.

Ο 26χρονος επιθετικός ενημερώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης τηλεφωνικά για τα αποτελέσματα της εξέτασης του δείγματος που έδωσε και ακολούθως ενημέρωσε το σύλλογό του, που με τη σειρά του εξέδωσε ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση της Α.Ε.Λ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
«Ο ποδοσφαιριστής μας Γιώργος Μανούσος ειδοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι τηλεφωνικά από το ΕΣΚΑΝ ότι βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία το δείγμα που έδωσε αμέσως μετά το παιγνίδι Αστέρα Τρίπολης- Καλλονής της 5ης αγωνιστικής και πως δεν μπορεί να αγωνιστεί στο ματς της Κυριακής με την Ξάνθη.

Η συγκεκριμένη ουσία περιλαμβανόταν σε φαρμακευτική αγωγή που είχε χορηγηθεί στον παίχτη μας για την αποκατάσταση τραυματισμού του στο δεξί του πόδι και δεν του αύξανε την αγωνιστική του ικανότητα (δύναμη, αντοχή). Η ΠΑΕ Καλλονή θα ζητήσει εξέταση του δεύτερου δείγματος και θα αναμένει τα αποτελέσματά της».

Σε κάθε περίπτωση και μέχρι να ξεκαθαρίσει η συγκεκριμένη υπόθεση, ο Μανούσος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της νεοφώτιστης ομάδας, αρχής γενομένης από το κυριακάτικο ματς με την Ξάνθη στη Θεσσαλονίκη.

Η Καλλονή δεν διευκρινίζει στην ανακοίνωση, την ουσία που φέρεται ότι έκανε χρήση ο παίκτης της.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Ολυμπιακός όπως λέμε Μπαρτσελόνα» !

Ο Τόνσεκ Στερν μια μέρα μετά τη δική του μεγαλειώδη παράσταση αποθεώνει τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024