Πολιτικές παρουσίες στην παρουσίαση του βιβλίου του Τ.Γιαννίτση
Πολύς κόσμος και ενδιαφέρουσες πολιτικές παρουσίες βρέθηκαν στο πατάρι του βιβλιοπωλείου Ιανός για την παρουσίαση του βιβλίου του Τάσου Γιαννίτση Η Ελλάδα στην κρίση. Στην τοποθέτηση που έκανε κατά την παρουσίαση του βιβλίου του, ο κ. Γιαννίτσης έδωσε για μία ακόμη φορά στήριξη στην «κίνηση των 58», ενώ απέρριψε τη θεωρία των δύο άκρων.
Πολύς κόσμος και ενδιαφέρουσες πολιτικές παρουσίες βρέθηκαν στο πατάρι του βιβλιοπωλείου Ιανός για την παρουσίαση του βιβλίου του Τάσου Γιαννίτση Η Ελλάδα στην κρίση.
Ομιλητές ήταν οι Ι.Βούλγαρης, Ανδρ.Πανταζόπουλος, Β.Ράπανος και Γ.Σιακαντάρης.
Μεταξύ άλλων παρακολούθησαν τις ομιλίες οι: Κ.Σημίτης με τη σύζυγο του Δάφνη, Π.Πικραμμένος, Αλ.Παπαδόπουλος, Π.Αυγερινός, Ντόρα Μπακογιάννη, Ι.Μανιάτης, Ν.Χριστοδουλάκης, Άννα Διαμαντοπούλου, Γ.Φλωρίδης, Χ.Αθανασίου, Μιλτ.Παπαϊωάννου, Σ.Κοσμίδης, Γρ.Ψαριανός, Δημ.Χατζησωκράτης, Θ.Μαργαρίτης, Ανδρ.Παπαδόπουλος, Στ.Λιβαδάς, Γ.Βερνίκος, Ι.Καλογήρου, Β.Κοντογιαννόπουλος, Σούλα Μερεντίτη, Αθηνά Δρέττα, Ν.Ανδρουλάκης, Π.Κουκουλόπουλος, Χρ.Γκόγκας, Νίκος Μπίστης κ.ά.
Στην τοποθέτηση που έκανε κατά την παρουσίαση του βιβλίου του, ο κ. Γιαννίτσης έδωσε για μία ακόμη φορά στήριξη στην «κίνηση των 58», ενώ απέρριψε τη θεωρία των δύο άκρων, λέγοντας ότι «ίσως θα ήταν πιο χρήσιμο, αντί για την κατασκευή θεωριών των δύο άκρων, να αναρωτηθούμε μήπως υπάρχει μια θεωρία, που να εξηγεί πώς, ξανά και ξανά στην ιστορία μας, η δημαγωγία αποτέλεσε το Δούρειο Ίππο που έπληττε ανελέητα τα συμφέροντα των πιο αδύναμων».
«Στη σημερινή εξαιρετικά άσχημη καμπή της Δημοκρατίας μας, αυτό που απαιτείται, αλλά εξακολουθεί να είναι ζητούμενο, είναι μια υπέρβαση που θα τοποθετήσει το συλλογικό πάνω από το κομματικό και στενά πολιτικό συμφέρον» τόνισε ο κ. Γιαννίτσης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΒΗΜΑGAZINO: Αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Παγκόσμια συνάντηση στις ΗΠΑ με θέμα την «ακροαριστερή τρομοκρατία» – Live βίντεο
- Αρσάκειο: Τίτλος τιμής και σπουδαίον εφόδιον
- Την Κυριακή (19/7) στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Όσμαν
- Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Παρασκευή σε Αττική, Κρήτη και άλλες τρεις Περιφέρειες
- Ισπανία: Στάχτη έγιναν 45.000 στρέμματα στη Σαραγόσα – Θα χρειαστεί μέρες για να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά
- Η Ζεντάγια επιλέγει τις «ghost» βλεφαρίδες – Η αιθέρια τάση
- Harper’s Bazaar Greece: Το τεύχος Αυγούστου κυκλοφορεί αποκλειστικά με το ΒΗΜΑ της Κυριακής
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/manouchehr-hejazi-QeoXkIesiCo-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442