Στο 7% η ύφεση του 2013 στην Κύπρο, εκτιμά ο Χ.Γεωργιάδης
Την εκτίμηση ότι η ύφεση στην Κύπρο θα είναι το 2013 κοντά στο 7% εξέφρασε ο υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης μιλώντας σε επενδυτές στο Λονδίνο. Σε εκδήλωση του Οργανισμού Προσέλκυσης Επενδύσεων της Κύπρου ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι η κυβέρνηση Αναστασιάδη δεν εφησυχάζει και ότι συνεχίζει την προσπάθεια, εφαρμόζοντας πιστά το πρόγραμμα που έχει συμφωνηθεί με την τρόικα.
Την εκτίμηση ότι η ύφεση στην Κύπρο θα είναι το 2013 κοντά στο 7% εξέφρασε ο κύπριος υπουργός Οικονομικών κ. Χάρης Γεωργιάδης μιλώντας σε επενδυτές στο Λονδίνο.
Σε εκδήλωση του Οργανισμού Προσέλκυσης Επενδύσεων της Κύπρου ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι η ύφεση θα είναι κοντά στο 7% και όχι στο 9%.
Σημείωσε πως η κυβέρνηση Αναστασιάδη δεν εφησυχάζει και ότι συνεχίζει την προσπάθεια, εφαρμόζοντας πιστά το πρόγραμμα που έχει συμφωνηθεί με την τρόικα.
Ο υπουργός συμπλήρωσε ότι η αναδιάρθρωση του τραπεζικού τομέα δημιουργεί νέο τοπίο με πολλά οφέλη για την οικονομία, ενώ τόνισε ότι η Κύπρος προσφέρεται για επιχειρηματικές δραστηριότητες και αποτελεί επενδυτική ευκαιρία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Υεμένη: Εκκληση από ΗΠΑ για αυτοσυγκράτηση – Απέφυγαν να πάρουν θέση
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Γιατί η νύχτα θα κρατήσει πολύ ακόμα
- Τα φάρμακα απώλειας βάρους επηρεάζουν (και) το Σίτι
- Καταναλωτές: Πόσο εξοικειωμένοι είναι με την ΑΙ – Ποιες εφαρμογές της εμπιστεύονται περισσότερο
- Android Auto: Έχει ένα «κρυφό μενού», αλλά πολλοί δεν το γνωρίζουν
- Target: Οι «χαμηλές πτήσεις» φέρνουν γκρίνια στους επενδυτές
