Στο 7% η ύφεση του 2013 στην Κύπρο, εκτιμά ο Χ.Γεωργιάδης
Την εκτίμηση ότι η ύφεση στην Κύπρο θα είναι το 2013 κοντά στο 7% εξέφρασε ο υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης μιλώντας σε επενδυτές στο Λονδίνο. Σε εκδήλωση του Οργανισμού Προσέλκυσης Επενδύσεων της Κύπρου ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι η κυβέρνηση Αναστασιάδη δεν εφησυχάζει και ότι συνεχίζει την προσπάθεια, εφαρμόζοντας πιστά το πρόγραμμα που έχει συμφωνηθεί με την τρόικα.
Την εκτίμηση ότι η ύφεση στην Κύπρο θα είναι το 2013 κοντά στο 7% εξέφρασε ο κύπριος υπουργός Οικονομικών κ. Χάρης Γεωργιάδης μιλώντας σε επενδυτές στο Λονδίνο.
Σε εκδήλωση του Οργανισμού Προσέλκυσης Επενδύσεων της Κύπρου ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι η ύφεση θα είναι κοντά στο 7% και όχι στο 9%.
Σημείωσε πως η κυβέρνηση Αναστασιάδη δεν εφησυχάζει και ότι συνεχίζει την προσπάθεια, εφαρμόζοντας πιστά το πρόγραμμα που έχει συμφωνηθεί με την τρόικα.
Ο υπουργός συμπλήρωσε ότι η αναδιάρθρωση του τραπεζικού τομέα δημιουργεί νέο τοπίο με πολλά οφέλη για την οικονομία, ενώ τόνισε ότι η Κύπρος προσφέρεται για επιχειρηματικές δραστηριότητες και αποτελεί επενδυτική ευκαιρία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Volkswagen στην κούρσα των ρομποταξί
- Αφγανιστάν: Αεροπορικές επιδρομές του Πακιστάν στην πρωτεύουσα Καμπούλ και άλλες περιοχές
- Στα αζήτητα η Armani – Πόσο κοντά είναι σε πώληση μετοχών;
- ΗΠΑ: Ο Μαδούρο ζητά την απόρριψη της ποινικής υπόθεσης εναντίον του
- Λουτσέσκου: « Είμαι πολύ περήφανος για την προσπάθεια των παικτών στην Ευρώπη»
- Βραζιλία: Στους 55 ανήλθαν οι νεκροί από τις πλημμύρες και τις κατολισθήσεις – 13 οι αγνοούμενοι

