Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το «shutdown» σαπίζει τις πατάτες στον λαχανόκηπο του Ομπάμα

Το «shutdown» σαπίζει τις πατάτες στον λαχανόκηπο του Ομπάμα

Τα όρια στενεύουν και το «shutdown» δεν αφήνει τίποτα ανεπηρέαστο. Στον διάσημο λαχανόκηπο της κουζίνας του Λευκού Οίκου, οι ντομάτες σαπίζουν. Το ίδιο και οι αγαπημένες γλυκοπατάτες του Μπαράκ Ομπάμα που έχουν γίνει τροφή για τα σκουλήκια. Εξαιτίας της ομοσπονδιακής «παράλυσης», ο κήπος δεν συντηρείται όπως πρέπει και το πότισμα δεν επαρκεί. Οι μόνοι ευνοούμενοι από το μαράζωμα του λαχανόκηπου είναι οι σκίουροι και η μοναδική αλεπού στον κήπο του Λευκού Οίκου.

Τα όρια στενεύουν και το «shutdown» δεν αφήνει τίποτα ανεπηρέαστο. Στον διάσημο λαχανόκηπο της κουζίνας του Λευκού Οίκου, οι ντομάτες σαπίζουν. Το ίδιο και οι αγαπημένες γλυκοπατάτες του Μπαράκ Ομπάμα που έχουν γίνει τροφή για τα σκουλήκια.

Εξαιτίας της ομοσπονδιακής «παράλυσης» ο κήπος δεν συντηρείται όπως πρέπει και το πότισμα δεν επαρκεί. Οι μόνοι ευνοούμενοι από το «μαράζωμα» του λαχανόκηπου είναι οι σκίουροι και η μοναδική αλεπού στον κήπο του Λευκού Οίκου.

Ένα μπλογκ, που φέρει τον τίτλο «Obamafoodarama» και καλύπτει τις ειδήσεις σχετικά με την κουζίνα του Λευκού Οίκου, ανέβασε φωτογραφίες που αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Η Μισέλ Ομπάμα ξεκίνησε να καλλιεργεί τον λαχανόκηπο στο νότιο τμήμα του κήπου του Λευκού Οίκου το 2009. Αυτή ήταν και η πρώτη φορά που φυτεύτηκαν εκεί λαχανικά από την εποχή της Έλινορ Ρούσβελτ και του «κήπου της νίκης» στη διάρκεια του Β Παγκοσμίου Πολέμου.

Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ χρησιμοποιεί τον λαχανόκηπο ως μέσο προώθησης της υγιεινής διατροφής και των μέτρων κατά της παιδικής παχυσαρκίας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024