Ικανοποίηση εξέφρασε ο Βενιζέλος στον Παπούλια για τα μέτρα κατά της ΧΑ
Τη «μεγάλη προσωπική και θεσμική ικανοποίησή του» για το γεγονός ότι «επιτέλους λαμβάνονται μέτρα για τη Χρυσή Αυγή» εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια την Τρίτη. «Θυμάστε πόσες φορές το είχα θέσει και σε εσάς και δημοσίως και στη Βουλή» είπε χαρακτηριστικά ο Eυ.Βενιζέλος στον Κ.Παπούλια.
Τη «μεγάλη προσωπική και θεσμική ικανοποίησή του» για το γεγονός ότι «επιτέλους λαμβάνονται μέτρα για τη Χρυσή Αυγή» εξέφρασε οαντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια την Τρίτη. «Θυμάστε πόσες φορές το είχα θέσει και σε εσάς και δημοσίως και στη Βουλή» είπε χαρακτηριστικά ο Eυ.Βενιζέλος στον Κ.Παπούλια.
«Είναι θέματα τα οποία σας απασχόλησαν και ήσασταν ο πρώτος ο οποίος τα αντιμετώπισε και δηλώσατε αυτά που έπρεπε να έχετε δηλώσει εκείνη την εποχή. Βέβαια λίγοι οι πιστοί, αλλά πολλαπλασιάστηκαν εν συνεχεία» απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών αναφέρθηκε, επίσης, στην «κρίσιμη» διαπραγμάτευση με την τρόικα, που είναι όπως είπε, ανοιχτή, ενώ υπογράμμισε για μία ακόμη φορά την ανάγκη να δοθεί έμφαση στην ανάπτυξη και στην απασχόληση.
«Υπάρχει μια ανακύκλωση προβλημάτων και προβληματισμών, που αδικούν τις θυσίες και τις προσπάθειες του ελληνικού λαού και περιμένουμε να σχηματιστεί η νέα γερμανική κυβέρνηση, γιατί χρειάζεται μια αντιμετώπιση η οποία θα δώσει μια πολιτική προοπτική στην ευρωζώνη και να δείξουν οι εταίροι μας ότι αντιλαμβάνονται το τεράστιο έργο που έχει επιτευχθεί εδώ, να μην το κλονίζουν. Γιατί πρέπει να προχωρήσουμε πια εκεί που πρέπει: στην ανάπτυξη και στην απασχόληση», σημείωσε ο Ευ.Βενιζέλος.
Ο Ευ.Βενιζέλος ενημέρωσε, επίσης τον κ. Παπούλια για την επίσκεψή του στην Αλβανία και για τις επισκέψεις στο Ισραήλ και στην Παλαιστίνη.
«Σας φέρνω χαιρετισμούς από τον ομόλογό σας της Αλβανίας, από τον ομόλογό σας της Παλαιστινιακής Αρχής και φυσικά, θα σας ενημέρωσε και ο Πρωθυπουργός, για τους θερμούς χαιρετισμούς του Προέδρου του κράτους του Ισραήλ» είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.
Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, άνδρες που μπορούσαν να εκτελέσουν 40 ή περισσότερα είχαν έως και 96% μικρότερη πιθανότητα να εμφανίσουν σοβαρά καρδιαγγειακά προβλήματα μέσα στην επόμενη δεκαετία
Πρεμιέρα για τα ΕΠΑΛ κάνουν σήμερα οι Πανελλαδικές εξετάσεις - Μαζί με τους υποψηφίους των ΓΕΛ, οι μαθητές διεκδικούν μία από τις 68.788 διαθέσιμες θέσεις στα πανεπιστήμια της χώρας
«Αισιοδοξία και καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές που δίνουν πανελλήνιες εξετάσεις. Τα υπόλοιπα τα ξέρετε εσείς καλύτερα από εμάς!», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης
Με χιούμορ, άνεση και καλή διάθεση αντιμετώπισαν οι πρώτοι υποψήφιοι την πρεμιέρα για τις Πανελλαδικές 2026, με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας