Τρεις οι μνηστήρες για τα 28 ακίνητα του Δημοσίου
Τρία επενδυτικά σχήματα υπέβαλαν τελικά δεσμευτικές προσφορές για την πώληση και μίσθωση 28 ακινήτων του Δημοσίου, τα οποία περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, υπουργεία, εφορίες και υπηρεσίες δημόσιας τάξης. Όπως ανακοίνωσε το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), πρόκειται για τα εξής επενδυτικά σχήματα: DOLPHIN CAPITAL REIT LTD, Eurobank Properties REIC, NBG Pangaea REIC.
Τρία επενδυτικά σχήματα υπέβαλαν τελικά δεσμευτικές προσφορές για την πώληση και μίσθωση 28 ακινήτων του Δημοσίου, τα οποία περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, υπουργεία, εφορίες και υπηρεσίες δημόσιας τάξης.
Όπως ανακοίνωσε το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), πρόκειται για τα εξής επενδυτικά σχήματα:
- DOLPHIN CAPITAL REIT LTD
- Eurobank Properties REIC
- NBG Pangaea REIC
Το διοικητικό συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ θα αποφασίσει σε επόμενη συνεδρίασή του για την εγκυρότητα των προσφορών των υποψηφίων -μετά από εισήγηση των χρηματοοικονομικών και νομικών του συμβούλων- και στη συνέχεια θα προβεί στην αποσφράγιση των φακέλων των οικονομικών προσφορών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 3-2: Μια «ανάσα» από το πρωτάθλημα οι «πράσινοι» με ανατροπή
- Μακρόνησος: Προσάραξη ρυμουλκού βόρεια του νησιού – Προκλήθηκε εισροή υδάτων
- Σαν σήμερα η Σφαγή του Kεντ – Ο Νιλ Γιάνγκ, το Ohio και μια προδομένη, ματωμένη επανάσταση
- Ανδρουλάκης: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο πρωθυπουργός των εκτροπών»
- Νέα προσπάθεια εξαπάτησης με μήνυμα για δήθεν πρόστιμο από την Τροχαία
- Πόσο ακραία ήταν η ψυχρή εισβολή στις αρχές Μαΐου – Τι δείχνουν τα στοιχεία του Meteo
