Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Έξαλλη η Donatella με την τηλεοπτική βιογραφία της

Έξαλλη η Donatella με την τηλεοπτική βιογραφία της

Δείτε το trailer με τη Gina Gershon-Donatella.

Βιβή Μωραΐτου / Φωτό: AbacaPress/Visual Hellas

Το φιλμ House of Versace με πρωταγωνίστρια την 51 ετών σταρ Gina Gershon (Showgirls, Face/Off, PS. I Love You) να υποδύεται τη Donatella Versace προβλήθηκε στην αμερικανική τηλεόραση από το δίκτυο LifeTime αλλά είχε προκαλέσει την αντίδραση της Ιταλίδας σχεδιάστριας πριν καν βγει στον αέρα.
Το φιλμ εστιάζει στην ταραγμένη για τη Donatella περίοδο που ακολούθησε τη δολοφονία του αδερφού της Gianni Versace το 1997 στο Μαϊάμι, όταν βρέθηκε στο προσκήνιο της μόδας ως καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Versace. Η ταινία βασίστηκε στο βιογραφικό βιβλίο της Deborah Ball με τίτλο
House of Versace: The Untold Story of Genius, Murder, and Survival (Οίκος Versace: Μια άγνωστη ιστορία διάνοιας, φόνου και επιβίωσης) και η πλοκή της περιλαμβάνει το θάνατο του Gianni, τα προβλήματα της Donatella με τα ναρκωτικά, την αποτοξίνωση και την προσπάθειά της να αποκαταστήσει τη φήμη και τη δύναμη του οίκου.
«Ο οίκος Versace δεν έδωσε την άδειά του και δεν αναμείχθηκε στο ελάχιστο στην τηλεταινία σχετικά με την κυρία Versace» ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου. «Εφόσον δεν είχε δώσει άδεια ούτε στο βιβλίο στο οποίο βασίστηκε, η ταινία θεωρείται προϊόν φαντασίας και μόνο».
Στην ταινία η Donatella παρουσιάζεται σαν μια υστερική γυναίκα, βυθισμένη στην κοκαΐνη, που κάνει κόλαση τη ζωή των συνεργατών της («Ήμουν ανέκαθεν τρελή, και πριν τα ναρκωτικά») και αποσυντονίζει την οικόγένειά της με παρανοϊκές συμπεριφορές.
Το γεγονός πως η fashionista Gina Gershon και η Donatella δεν γνωρίζονται μεν προσωπικά αλλά έχουν πολλούς κοινούς φίλους φέρνει σε αμηχανία την ηθοποιό, που όμως δήλωσε σε συνέντευξή της πως αν τη συναντούσε θα της έλεγε πως «θα μπορούσε να είχε χειριστεί τα πράγματα καλύτερα».
Στην προετοιμασία της για το ρόλο η Gershon παρακολούθησε αμέτρητα βίντεο και συννεντεύξεις της σχεδιάστριας προσπαθώντας να κατανοήσει την ίδια τη Donatella «επειδή πιστεύω πως όταν κάποιος βλέπει τη Donatella σκέφτεται ότι είναι τόσο φλογερή, λίγο σαν καρικατούρα. Αλλά όταν διάβασα το σενάριο κατάλαβα πως η ιστορία της είναι ένα αληθινό οικογενειακό δράμα» σημειώνει σε σύνέντευξή της.
Ως εκ τούτου τα ρούχα στο φιλμ δεν είναι Versace «καθώς οι άνθρωποι του οίκου δεν ήταν πολύ συνεργάσιμοι. Βρήκα ένα δυο πραγματικά πολύ ωραία vintage κομμάτια -του Gianni- η ίδια». H Gerson της οποίας το προσωπικό στιλ απέχει παρασάγγας από τη γραμμή Versace και μισεί τους κορσέδες και υπήρξε αρκετά παρεμβατική σε σχέση με τα κοστούμια της υποστήριξε ότι σε επίπεδο ρούχων θα έτριζαν τα κόκαλα του Gianni αν έβλεπε το φιλμ.

woman.in.gr

Only in

«Πόλεμο» κατά της στεγαστικής κρίσης, του υπερτουρισμού και των άπιαστων ενοικίων κηρύττουν οι ευρωπαϊκές πόλεις

«Όσο περισσότερα είναι τα διαμερίσματα βραχυχρόνιας μίσθωσης, τόσο αυξάνονται τα ενοίκια» σύμφωνα με τον Konstantin Kholodilin, ερευνητή στο Γερμανικό Ινστιτούτο Οικονομικών Ερευνών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024