Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Αρθρίτιδας, η Ευρωκλινική παρέχει τη δυνατότητα επίσκεψης σε Διευθύντρια Παθολόγο, υπεύθυνη της ομάδας Ρευματολογίας - Αυτοάνοσων Νοσημάτων της Ευρωκλινικής Αθηνών, στην τιμή των 30 ευρώ.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Αρθρίτιδας, η Ευρωκλινική παρέχει τη δυνατότητα επίσκεψης σε Διευθύντρια Παθολόγο, υπεύθυνη της ομάδας Ρευματολογίας – Αυτοάνοσων Νοσημάτων της Ευρωκλινικής Αθηνών, στην τιμή των 30 ευρώ.
Η προσφορά ισχύει για όσους τηλεφωνήσουν τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, από τις 09:00 έως τις 15:00 και κλείσουν ραντεβού στο τηλ. 210 6416101.
Οι εξετάσεις θα πρέπει να έχουν πραγματοποιηθεί έως και 31/10/2013.
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»