Στην κηδεία του θείου του Δ.Ζάννα παρέστη ο Αντώνης Σαμαράς
Στην κηδεία του αδελφού του παππού του, Δημητρίου Ζάννα, ο οποίος ήταν εγγονός του Μακεδονομάχου Δημητρίου Ζάννα, και διετέλεσε δήμαρχος Θεσσαλονίκης το 1974, αμέσως μετά την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, παρέστη την Κυριακή ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, συνοδευόμενος από τη σύζυγο του Γεωργία.
Στην κηδεία του αδελφού του παππού του, Δημητρίου Ζάννα, ο οποίος ήταν εγγονός του Μακεδονομάχου Δημητρίου Ζάννα, και διετέλεσε δήμαρχος Θεσσαλονίκης το 1974, αμέσως μετά την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, παρέστη την Κυριακή ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, συνοδευόμενος από τη σύζυγο του Γεωργία.
Στην τελετή παρέστησαν, επίσης, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, υπουργός Εξωτερικών και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, οι υπουργοί Επικρατείας, Δημήτρης Σταμάτης, Μακεδονίας-Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σταύρος Καλαφάτης, ο υφυπουργός Παιδείας, Κώστας Γκιουλέκας, ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Έργων, Στράτος Σιμόπουλος, οι βουλευτές της Ν.Δ. Γιάννης Ιωαννίδης, Γιώργος Ορφανός, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο αναπληρωτής του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κώστας Ζέρβας, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Αβραμόπουλος, ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτετζίδης, ο πρώην υπουργός Σωτήρης Κούβελας, ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης κ.ά.
Η νεκρώσιμη ακολουθία τελέστηκε στον Iερό Nαό Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά από τον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, Άνθιμο και στον επικήδειο του ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Θ. Καράογλου, είπε ότι «η Μακεδονία και η Θεσσαλονίκη πενθούν έναν άξιο άνθρωπο και μια κορυφαία προσωπικότητα».
Για το έργο, την προσφορά και τη ζωή του Δημητρίου Ζάννα μίλησαν ο αναπληρωτής δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κ. Ζέρβας, ο πρόεδρος του μουσείου του Μακεδονικού Αγώνα, Ιωάννης Χασιώτης, ο πρόεδρος της Εταρείας Μακεδονικών Σπουδών, Νίκος Μέρτζος, ο αντιπρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης, Λάρι Σεφιχά, ο πρόεδρος της ΧΑΝΘ, Ιωάννης Σωσίδης, εκπρόσωπος του Κολλεγίου «Ανατόλια», ο πρόεδρος της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, Πάνος Κανέλλης, εκπρόσωποι του Ναυτικού Ομίλου και του συλλόγου Λιβαδιωτών Θεσσαλονίκης.
Ιδιαίτερα αναφέρθηκαν στο γεγονός ότι ο Δημήτριος Ζάννας είχε συνδέσει τη ζωή του με τους αγώνες για τη Μακεδονία και στη διάρκεια της γερμανικής κατοχής διέσωσε Εβραίους Θεσσαλονικείς από το Ολοκαύτωμα.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής