Η Siemens φέρεται να εκδήλωσε ενδιαφέρον για την Rosco
Για την εταιρεία Rosco, ενδιαφέρεται η γερμανική Siemens, αναφέρεται σε δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της οικονομικής «Der Handelsblatt» και προσθέτει ότι στον διαγωνισμό είναι πιθανό να συμμετάσχουν και η γαλλική Alstom μαζί με τη Damco Energy, καθώς και την ελληνική ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ σε συνεργασία με τη Russian Railways RZD.
Για την εταιρεία παροχής υπηρεσιών των ελληνικών σιδηροδρόμων Rosco, ενδιαφέρεται η γερμανική Siemens, αναφέρεται σε δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της οικονομικής «Der Handelsblatt».
«Ο γερμανικός όμιλος εκδήλωσε ενδιαφέρον για την εν λόγω δημόσια επιχείρηση, δήλωσε χθες πρόσωπο, που γνωρίζει καλά το ζήτημα. Έτσι η Siemens είναι ο πρώτος μεγάλος γερμανικός όμιλος, που θέλει να επωφεληθεί από το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων της Ελλάδας», αναφέρει η εφημερίδα και σημειώνει ότι στον διαγωνισμό είναι πιθανό να συμμετάσχουν και η γαλλική Alstom μαζί με τη Damco Energy, καθώς και την ελληνική ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ σε συνεργασία με τη Russian Railways RZD.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο ανθρώπινος παράγοντας και όχι η τεχνητή νοημοσύνη ευθύνεται για την επίθεση στο σχολείο του Ιράν
- «Καταφέραμε το ακατόρθωτο»: Πρωτόγνωρες εικόνες στο Ελ. Βενιζέλος με τον επαναπατρισμό δεκάδων ζώων (βίντεο)
- Εξαρθρώθηκε συμμορία που διέπραττε κλοπές και ληστείες στον Ασπρόπυργο – Συνελήφθησαν 19χρονος και 24χρονος
- LIVE: Μπάγερν Μονάχου – Αταλάντα
- LIVE: Τότεναμ – Ατλέτικο Μαδρίτης
- LIVE: Λίβερπουλ – Γαλατασαράι
