Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κάντε Like και κερδίστε την ειδική συσκευασία προϊόντων «Hydration for Hope» της Murad

Κάντε Like και κερδίστε την ειδική συσκευασία προϊόντων «Hydration for Hope» της Murad

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η εταιρεία καλλυντικών Murad στηρίζει τον Μήνα Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού και μέσω του health.in.gr σας δίνει την δυνατότητα να κερδίσετε 8 ειδικές συσκευασίες προϊόντων «Hydration for Hope», αξίας 49 ευρώ έκαστη.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η εταιρεία καλλυντικών Murad στηρίζει τον Μήνα Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού και μέσω του health.in.gr σας δίνει την δυνατότητα να κερδίσετε 8 ειδικά σετ προϊόντων «Hydration for Hope», αξίας 49 ευρώ έκαστη.

Επισκεφθείτε, λοιπόν, τη σελίδα του health.in.gr στο Facebook, κάντε κλικ στο Like (Μου αρέσει) και συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό.

Στην κλήρωση μπορείτε να συμμετέχετε ακόμα κι αν δηλώσατε ήδη ότι σας αρέσει το health.in.gr (και σας ευχαριστούμε θερμά για την προτίμηση). Αρκεί, να επισκεφτείτε ομοίως τη σελίδα του διαγωνισμού στην σελίδα μας στο Facebook (κάντε κλικ στην παραπάνω προβεβλημένη παραπομπή) και συμπληρώστε τα στοιχεία σας.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013. Οι νικητές/τριες θα ανακοινωθούν τόσο μέσα από το προφίλ μας στο Facebook, όσο και μέσα από το in.gr.

Στη συνέχεια θα λάβουν e-mail με τις οδηγίες για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους.

Τι κερδίζετε
Η Murad στηρίζοντας τον Μήνα Ενημέρωσης κατά του Καρκίνου του Μαστού παρέχει το 10% των πωλήσεων του σετ «Hydration for Hope»* στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής», και δίνει τη δυνατότητα σε οκτώ τυχερούς/ες χρήστες του health.in.gr να το αποκτήσουν εντελώς δωρεάν.

Η περιορισμένη έκδοση της ειδικής συσκευασίας «Hydration for Hope» περιλαμβάνει την υπερ-ενυδατική κρέμα προσώπου Hydro-Dynamic Ultimate Μoisture Cream (50 ml) και την ενυδατική κρέμα ματιών Hydro-Dynamic Ultimate Moisture for eyes (4 ml) συμβολικά, σε ροζ συσκευασίες και μέσα σε ένα κομψό ασημί τσαντάκι, στην προνομιακή τιμή των €49.

*Το «Hydration for Hope» είναι ένα πρόγραμμα συγκέντρωσης κεφαλαίων που αναπτύχθηκε για πρώτη φορά, το 2011 από τη Murad στις Η.Π.Α, προκειμένου να ενισχύσει το Ίδρυμα City of Hope, που είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένο για την υποστηρικτική φροντίδα των ασθενών του, τις καινοτόμες έρευνές του, που μετατρέπονται γρήγορα από ανακαλύψεις στο εργαστήριο, σε πολλά υποσχόμενες νέες θεραπείες. Η αποστολή του ιδρύματος ταυτίζεται απόλυτα με τη φιλοσοφία του Δρ Murad περί «Συνολικής Υγείας – Inclusive Health» καθώς κοινός στόχος είναι η θεραπεία του ατόμου στο σύνολο της, τόσο σωματική όσο και συναισθηματική, προκειμένου να είναι υγιή και ευτυχισμένο.

Η πρωταθλήτρια σκοποβολής Άγη Κασούμη και η Murad Ελλάδας «στοχεύουν» τον Καρκίνο του Μαστού
Η Murad Ελλάδας επέλεξε την πρωταθλήτρια σκοποβολής Άγη Κασούμη ως το κεντρικό πρόσωπο της Εκστρατείας Ενημέρωσης και Πρόληψης του Καρκίνου του Μαστού.

Η συμμετοχή της Άγης Κασούμη, η οποία αφιλοκερδώς επικοινωνεί με την ευγενική παρουσία της τη σημαντικότητα της πρόληψης, ενισχύει δυναμικά το μήνυμα της καμπάνιας.

«Στόχος – Αγώνας – Νίκη: Το τρίπτυχο της επιτυχίας στον αθλητισμό αλλά και τη ζωή».

«Στόχος μας είναι η καταπολέμηση του Καρκίνου του Μαστού. Αγώνας μας η ενημέρωση, η πρόληψη και η υποστήριξη στις πάσχουσες. Η νίκη μας δεδομένη, αν αγωνιστούμε όλοι μαζί!», δηλώνει η ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Η Άγη Κασούμη είναι μια από τις σημαντικότερες ελληνίδες αθλήτριες όλων των εποχών, γιατί εκτός από πρωταθλήτρια Ελλάδας τα τελευταία 30 χρόνια και κάτοχος του Πανελληνίου ρεκόρ στο σπορ πιστόλι, έχει και πολλές διεθνείς διακρίσεις, ενώ είναι η μοναδική ελληνίδα αθλήτρια με έξι ολυμπιακές συμμετοχές.

Με ανελλιπή παρουσία στο χώρο του αθλητισμού και κυριαρχώντας απόλυτα στον ελληνικό χώρο, κατέχει συνολικά 6 μετάλλια σε Παγκόσμια Κύπελλα, 2 μετάλλια σε Πανευρωπαϊκούς και η πιο πρόσφατη διάκριση επιτεύχθηκε στις 26/6/2013 στους Μεσογειακούς αγώνες της Μερσίνης, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο.

Η πορεία της Άγης Κασούμη είναι αξιοπρόσεκτη περίπτωση, καθώς επιτυγχάνει με παρατεταμένη συνέπεια, διακριτικότητα, πείσμα και θέληση, να χαρίζει τιμητικές διακρίσεις στο δοκιμαζόμενο αθλητικό χώρο της πατρίδας μας και ταυτόχρονα να συνδυάζει το ρόλο της μητέρας δύο ανήλικων παιδιών και της εργαζόμενης γυναίκας.

health.in.gr

Sports in

Πιτίνο: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ήταν ο έκτος παίκτης»

Ο Ρικ Πιτίνο αποθέωσε τον Παναθηναϊκό για τη νίκη του απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024