Σειρά εκρήξεων συγκλόνισε το Ερμπίλ του Κουρδιστάν
Μία σειρά εκρήξεων συγκλόνισε την πρωτεύουσα του Κουρδιστάν, Ερμπίλ. Αξιωματούχοι δηλώνουν ότι τέσσερα παγιδευμένα αυτοκίνητα εξερράγησαν κοντά στα γραφεία των δυνάμεων ασφαλείας και ακολούθησαν πυρά. Τουλάχιστον δύο νεκροί. Οι εκρήξεις έρχονται μία ημέρα μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων στις βουλευτικές εκλογές της περιοχής.
Μία σειρά εκρήξεων συγκλόνισε την πρωτεύουσα του Κουρδιστάν, Ερμπίλ. Αξιωματούχοι δηλώνουν ότι τέσσερα παγιδευμένα αυτοκίνητα εξερράγησαν κοντά στα γραφεία των δυνάμεων ασφαλείας και ακολούθησαν πυρά.
Τουλάχιστον δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους, σύμφωνα με την κουρδική τηλεόραση και οκτώ τραυματίστηκαν.
Αντίθετα με το υπόλοιπο Ιράκ, το Ερμπίλ θεωρείται μια σχετικά ήσυχη πόλη, η οποία έχει επωφεληθεί από την σταθερότητα και τις ξένες επενδύσεις.
Οι εκρήξεις έρχονται μία ημέρα μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων στις βουλευτικές εκλογές της περιοχής.
Το κόμμα Γκόραν (Αλλαγή) βρέθηκε δεύτερο, πίσω από το Δημοκρατικό Κόμμα του Κουρδιστάν (KDP). Στην τρίτη θέση βρέθηκε η Πατριωτική Ένωση του Κουρδιστάν (PUK).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αλί Χαμενεΐ: Ο λάτρης του Τολστόι και του Στάινμπεκ που έγινε αγιατολάχ
- «Επική οργή» ΗΠΑ και Ισραήλ κατά του θεοκρατικού Ιράν – Ένας πόλεμος, πολλά ερωτήματα
- Εκτέλεση στην Καισαριανή: Φως στα… μυστικά των δημοπρασιών
- Το Ιράν ορκίζεται «την πιο καταστροφική επιχείρηση στην ιστορία των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας»
- Ιράν: Ο Τραμπ δήλωσε μετά την επίσημη ανακοίνωση του θανάτου του Χαμενεΐ «πως υπάρχουν καλοί υποψήφιοι»
- Οι τελευταίες στιγμές του Αλί Χαμενεΐ σύμφωνα με την Ιρανική τηλεόραση



