Η διοίκηση της Αλκμααρ ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά σήμερα, Κυριακή, την απόλυση του Γκέρτγιαν Φερμπέεκ. Μια ημέρα μετά τη μεγάλη νίκη με 2-1 επί της Αϊντχόφεν και λίγες ημέρες πριν από την αναμέτρηση της Πέμπτης με τον ΠΑΟΚ για το Europa League.
Η διοίκηση της Αλκμααρ ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά σήμερα, Κυριακή, την απόλυση του Γκέρτγιαν Φερμπέεκ.
Μια ημέρα μετά τη μεγάλη νίκη με 2-1 επί της Αϊντχόφεν και λίγες ημέρες πριν από την αναμέτρηση της Πέμπτης με τον ΠΑΟΚ για το Europa League, στο «AFAS Στάντιον», η διοίκηση του ολλανδικού συλλόγου ανακοίνωσε την απόλυση του 51χρονου τεχνικού, λόγω των κακών σχέσεων του με αρκετούς παίκτες της ομάδας.
Ο Φερμπέεκ είχε αναλάβει την ΑΖ το 2010 και είχε συμβόλαιο έως το 2015.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Άστον Βίλα και Φράιμπουργκ θα παίξουν στον τελικό του Europa League, ο οποίος θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη, συγκεκριμένα στο γήπεδο Μπεσίκτας. Πότε θα διεξαχθεί.
Νίκησαν και στις ρεβάνς των ημιτελικών η Ράγιο Βαγεκάνο και η Κρίσταλ Πάλας, οι Ισπανοί εκτός έδρας με 1-0 την Στρασμπούρ και οι Αγγλοι 2-1 την Σαχτάρ Ντόνετσκ στην έδρα τους.