Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νοκ άουτ ο Μπαϊράμι από το ματς με τον ΟΦΗ

Νοκ άουτ ο Μπαϊράμι από το ματς με τον ΟΦΗ

Εκτός αποστολής του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον ΟΦΗ στο «Απ. Νικολαΐδης» τέθηκε ο Εμίρ Μπαϊράμι.

Εκτός αποστολής του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον ΟΦΗ στο «Απ. Νικολαΐδης» τέθηκε ο Εμίρ Μπαϊράμι.

Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός δεν κατάφερε να πάρει μέρος στην προπόνηση της Παρασκευής (20/9) με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των «πράσινων» για το ματς της 5ης αγωνιστικής, καθώς υποφέρει από ίωση.

Έτσι, δεν είναι στα πλάνα του Γιάννη Αναστασίου, όπως και οι Δώνης και Κουσίδης που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, αλλά και οι Μουζακίτης, Γιαννιτσάνης, Αναστασόπουλος και Σταματάκης, οι οποίοι γυμνάστηκαν με την ομάδα Νέων του συλλόγου.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός ηγέτης του Παναθηναϊκού, ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή, την οποία απαρτίζουν οι: Κοτσόλης, Ταμπάκης, Καπίνο, Σπυρόπουλος, Μαρινάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Νάνο, Χουχούμης, Λαγός, Μέντες, Ατζαγκούν, Αμπεΐντ, Ζέκα, Πράνιτς, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης και Μπεργκ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος: Κρίσιμη «μάχη» στον Πειραιά, με «φόντο» το Final-4!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την πανίσχυρη και αήττητη Φερεντσβάρος, την οποία υποδέχεται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την κρίσιμη 4η αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024