Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πρόοδος στις συναντήσεις των συστημικών τραπεζών με την Κομισιόν

Πρόοδος στις συναντήσεις των συστημικών τραπεζών με την Κομισιόν

Την ολοκλήρωση του κύκλου συναντήσεων μεταξύ της Κομισιόν και των τεσσάρων συστημικών τραπεζών ανακοίνωσε το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας. «Επιτεύχθηκε ικανοποιητική πρόοδος στις δεσμεύσεις που θα αναλάβουν οι τράπεζες απέναντι στην Επιτροπή Ανταγωνισμού αναφορικά με την υλοποίηση των σχεδίων αναδιάρθρωσης» αναφέρει το Ταμείο.

Την ολοκλήρωση του κύκλου συναντήσεων μεταξύ της Κομισιόν και των τεσσάρων συστημικών τραπεζών (Εθνική, Alpha, Πειραιώς και Eurobank) ανακοίνωσε το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

«Επιτεύχθηκε ικανοποιητική πρόοδος στις δεσμεύσεις που θα αναλάβουν οι τράπεζες απέναντι στην Επιτροπή Ανταγωνισμού αναφορικά με την υλοποίηση των σχεδίων αναδιάρθρωσης» αναφέρει το Ταμείο.

Η έγκριση των σχεδίων αναδιάρθρωσης από την Επιτροπή Ανταγωνισμού της ΕΕ θα ακολουθήσει μετά την ολοκλήρωση των stress-tests των τραπεζών.

Η ανακοίνωση του ΤΧΣ

«Το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) ανακοινώνει ότι σήμερα ολοκληρώθηκε ο κύκλος συναντήσεων μεταξύ της DG Comp και των τεσσάρων συστημικών τραπεζών, παρουσία του ΤΧΣ και του Υπουργείου Οικονομικών.»

» Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων επιτεύχθηκε ικανοποιητική πρόοδος στις δεσμεύσεις που θα αναλάβουν οι τράπεζες απέναντι στην Επιτροπή Ανταγωνισμού αναφορικά με την υλοποίηση των σχεδίων αναδιάρθρωσης (restructuring plans).»

» Η διαδικασία έγκρισης των σχεδίων αναδιάρθρωσης από την Επιτροπή Ανταγωνισμού θα ακολουθήσει μετά την ολοκλήρωση των προγραμματισμένων stress-tests των τραπεζών».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024