Διαδοχικές συναντήσεις με Σαμαρά και Στουρνάρα είχε ο διοικητής της ΤτΕ
Με τον νέο έλεγχο της ελληνικής οικονομίας από την τρόικα να ξεκινά ουσιαστικά την Κυριακή και τα σχέδια αναδιάρθρωσης των συστημικών τραπεζών να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής ο διοικητής της ΤτΕ, Γιώργος Προβόπουλος είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον υπουργό Οικονομικών Γ.Στουρνάρα.
Με τον νέο έλεγχο της ελληνικής οικονομίας από την τρόικα να ξεκινά ουσιαστικά την Κυριακή και τα σχέδια αναδιάρθρωσης των συστημικών τραπεζών να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής των αρμόδιων ελληνικών και ευρωπαϊκών αρχών, ο διοικητής της ΤτΕ, Γιώργος Προβόπουλος, είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου και τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα στο υπουργείο.
Στο τραπέζι, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε η πορεία του τραπεζικού κλάδου, ειδικά στο σκέλος που αφορά τα προβληματικά δάνεια, τα stress test των τραπεζών, καθώς και τα πλάνα αναδιάρθρωσης των τεσσάρων συστημικών ομίλων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Ο Γουάινσταϊν έχει εκτίσει την ποινή του»: Η Τζούντι Ντεντς διχάζει – Το «δυσβάσταχτο» πρόβλημα υγείας της
- Ουκρανία: Τι θα γίνει με το δάνειο αποζημιώσεων – Ο χρόνος πιέζει τους Ευρωπαίους συμμάχους της
- Η αξία του κράτους πρόνοιας: Ποιες χώρες της ΕΕ δαπανούν τα περισσότερα;
- Ζελένσκι: Έτοιμο την Τρίτη το σχέδιο 20 σημείων Ουκρανίας και Ευρώπης – Θα διαβιβαστεί στις ΗΠΑ
- LIVE: Γουλβς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
- Κεραυνοί Καραμανλή κατά Μητσοτάκη για συνολική κρίση θεσμών – Ηχηρή επαναφορά στην ατζέντα του σκανδάλου των υποκλοπών


