Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Στις γωνιές της σοκολάτας!

Στις γωνιές της σοκολάτας!

Το βιβλίο “Food Journeys of a Lifetime” του National Geographic μάς συστήνει τις καλύτερες γωνιές ανά τον κόσμο για τους φανατικούς της σοκολάτας! Φύγαμε για ένα ταξίδι γεύσης στα χνάρια του μοναδικού αυτού πειρασμού! 1. Maison Cailler, Broc, Ελβετία Επισκεφθείτε μια από τις παλαιότερες και μεγαλύτερες ελβετικές σοκολατοποιίες στο χωριό Broc και δείτε πώς παράγεται […]

Το βιβλίο “Food Journeys of a Lifetime” του National Geographic μάς συστήνει τις καλύτερες γωνιές ανά τον κόσμο για τους φανατικούς της σοκολάτας! Φύγαμε για ένα ταξίδι γεύσης στα χνάρια του μοναδικού αυτού πειρασμού!

1. Maison Cailler, Broc, Ελβετία
Επισκεφθείτε μια από τις παλαιότερες και μεγαλύτερες ελβετικές σοκολατοποιίες στο χωριό Broc και δείτε πώς παράγεται η διάσημη σοκολάτα του. Φυσικά, θα έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε από ένα ιδιαίτερα γενναιόδωρο δειγματολόγιο που θα σας περιμένει στην αίθουσα γευσιγνωσίας. Στην περιοχή όπου λειτουργεί το εργοστάσιο υπάρχουν μονοπάτια και διαδρομές για πεζοπορία. Σας συστήνουμε να ακολουθήσετε το μονοπάτι κατά μήκος της λίμνης Gruyère.

2. Magnolia Bakery, Νέα Υόρκη
Αυτό το ζεστό μικρό αρτοποιείο, σε στυλ 1950, έγινε διάσημο όταν οι ηρωίδες του Sex and the City σταμάτησαν εκεί για μια δόση ενέργειας! Από τα highlights του, το γερμανικό κέικ σοκολάτας και τα red velvet cupcakes σοκολάτας! Να σημειώσουμε, ωστόσο, ότι η λίστα των εξαίρετων cupcakes του είναι μεγάλη. Το Magnolia Bakery θα το συναντήσετε σε 4 νεοϋορκέζικους δρόμους, με πιο διάσημο το κατάστημα της Bleecker Street, που φιλοξενήθηκε στη διάσημη σειρά.

3. Sachertorte, Βιέννη, Αυστρία
Ένα κέικ-σφουγγάρι σοκολάτας, με μια λεπτή επικάλυψη μαρμελάδας βερίκοκου, καλυμμένης από μαύρη σοκολάτα: αυτό είναι το Sachertorte, όπως ονομάστηκε από τον εμπνευστή του, Franz Sacher, ο οποίος δημιούργησε το γλυκό, προκειμένου να εντυπωσιάσει τον πρίγκιπα Κλέμενς φον Μέττερνιχ, στην υπηρεσία του οποίου βρισκόταν. Το 1876 ο γιος του, Έντουαρντ, άνοιξε το Vienna’s Hotel Sacher, όπου μπορείτε να επισκεφθείτε το εξαίρετο καφέ ή ένα από τα 4 καταστήματά του. Συνδυάστε το Sachertorte σας με άγλυκη σαντιγί και καφέ ή σαμπάνια.

Με αφορμή το γευστικό αυτό ταξίδι, το travelplan.gr έχει ετοιμάσει για εσάς μια ξεχωριστή ταξιδιωτική πρόταση: «Φεστιβάλ Σοκολάτας» στη βασίλισσα του Δούναβη, τη μαγευτική Βουδαπέστη, και μάλιστα στο κάστρο της πόλης! Το φεστιβάλ ξεκινά στις 20 Σεπτεμβρίου και το travelplan.gr έχει διαμορφώσει μια εξαιρετικά οικονομική πρόταση για εσάς, για 2 διανυκτερεύσεις.

*Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε σε κάποιον από τους εξειδικευμένους ταξιδιωτικούς συμβούλους μας στο 210 3333300.

Only in

Καταστροφικές δαπάνες υγείας στο 9% των νοικοκυριών

Χειρότερη υγεία, μεγαλύτερη θνησιμότητα και νοσηρότητα και δυσκολία πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας, προληπτικές εξετάσεις και φάρμακα διαπιστώνεται στις χαμηλότερες κοινωνικοοικονομικές τάξεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024