Φιλική νίκη του Ολυμπιακού επί της Μοντεγκρανάρο
Με το «δεξί» ξεκίνησε η νέα σεζόν για τον Ολυμπιακό, που νίκησε σε φιλικό την ιταλική Μοντεγκρανάρο με 88-74 στο πλαίσιο του «Patras Cup» που διεξάγεται στην πρωτεύουσα της Αχαΐας.
Με το «δεξί» ξεκίνησε η νέα σεζόν για τον Ολυμπιακό, που νίκησε σε φιλικό την ιταλική Μοντεγκρανάρο με 88-74 στο πλαίσιο του «Patras Cup» που διεξάγεται στην πρωτεύουσα της Αχαΐας.
Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, παρατάχθηκε χωρίς τους διεθνείς, Βασίλη Σπανούλη, Γιώργο Πρίντεζη, Στράτο Περπέρογλου, Κώστα Σλούκα και Μίρζα Μπέγκιτς, οι οποίοι βρίσκονται στην Σλοβενία για το Eurobasket. Επίσης, απουσίαζε ο Έισι Λο, ο οποίος είχε τραυματιστεί στα πλευρά τις προηγούμενες μέρες.
Οι Ιταλοί προηγήθηκαν 20-21 στο 10ο λεπτό. Στο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός είχε προσπεράσει με +4, 45-41, παρά την επιμονή του προπονητή της ιταλικής ομάδας σε άμυνα ζώνης. Στην επανάληψη, η ομάδα του Πειραιά ήταν ανώτερη, τόσο στην 3η (67-60) όσο και στην 4η περίοδο.
Τα δεκάλεπτα: 20-21, 45-41, 67-60, 88-74
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, δήλωσε μετά το πρώτο φιλικό παιχνίδι: «Δεν νομίζω πως είναι η κατάλληλη στιγμή για συμπεράσματα. Ούτε καν μια ολόκληρη προπόνηση δεν έχει κάνει ο Λοτζέσκι, είχαμε και την επιστροφή του Μάντζαρη μετά από μήνες.
Εμείς δεν είχαμε ετοιμαστεί για να παίξει ο αντίπαλος τόσο πολύ ζώνη. Είμαστε πάρα πολύ κουρασμένοι και στα μέσα της προετοιμασίας μας. Στόχος διοίκησης και προπονητών ήταν να δημιουργήσουμε μια ομάδα ανταγωνιστική όσο περισσότερο γίνεται σε όλες τις διοργανώσεις.
Παίκτες με κίνητρο και να θέλουν να οδηγήσουν ψηλά τον Ολυμπιακό. Λείπουν όλοι οι διεθνείς -συν τον Λο που δεν έπαιξε- οπότε η εικόνα μας θα αλλάξει αρκετά στη συνέχεια».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Χάκαραν» την ομοσπονδία Αργεντινής και… κατήγγειλαν «διεφθαρμένη διαιτησία με την Αίγυπτο»
- Το βίντεο της Euroleague μετά την παραμονή του Παπανικολάου στον Ολυμπιακό που συγκίνησε
- Ζέλσον στο «in» μετά το φιλικό με τη Λέουβεν: «Όσο περνάει ο καιρός ο Ολυμπιακός θα γίνεται καλύτερος» (vid)
- Το εντυπωσιακό γκολ που πέτυχε ο Χρήστος Τζόλης σε φιλικό (vid)
- Το δίλημμα του Λανουά και η αγωνία των ΕΠΟ, ΚΕΔ
- ΠΑΟΚ: Η 11άδα του δικεφάλου για το φιλικό παιχνίδι με την Τβέντε (pic)
- Θρήνος στη Νότια Αφρική: Πέθανε ο Τζέιντεν Άνταμς που είχε παίξει σε τρία ματς του Μουντιάλ (vid)
- Συγκινεί ο προπονητής της Άννας-Μαρίας: «Θα συνέχιζε στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, δεν πρόλαβε να ζήσει το όνειρο της»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442