Χωρίς Παστόρε έρχεται η Παρί για το ματς στο Καραϊσκάκη
Χωρίς τον Χαβιέ Παστόρε, θα ταξιδέψει στην Ελλάδα η Παρί Σεν Ζερμέν, για τον αγώνα της Τρίτης με τον Ολυμπιακό. Ένας πονοκέφαλος λιγότερος, για τους «Ερυθρόλευκους», μετά τον ξαφνικό τραυματισμό του Αργεντινού άσου, που χτύπησε στο μηρό κατά την διάρκεια ενός φιλικού των «Παριζιάνων» με την Κρετέιγ(ομάδα τρίτης κατηγορίας στη Γαλλία).
Χωρίς τον Χαβιέ Παστόρε, θα ταξιδέψει στην Ελλάδα η Παρί Σεν Ζερμέν, για τον αγώνα της Τρίτης με τον Ολυμπιακό.
Ένας πονοκέφαλος λιγότερος, για τους «Ερυθρόλευκους», μετά τον ξαφνικό τραυματισμό του Αργεντινού άσου, που χτύπησε στο μηρό κατά την διάρκεια ενός φιλικού των «Παριζιάνων» με την Κρετέιγ(ομάδα τρίτης κατηγορίας στη Γαλλία).
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο 24χρονος επιθετικός να μείνει εκτός δράσης για δύο εβδομάδες χάνοντας, την πρεμιέρα του Champions League στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπως επίσης και τους αγώνες με τις Μπορντό και Μονακό για το γαλλικό πρωτάθλημα.
Οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα βρουν έτσι στον δρόμο τους ένα από τα πιο «βαριά» όπλα των Γάλλων, ενώ εκτός είναι και ο Ζερεμί Μενέζ που ταλαιπωρείται εδώ και καιρό από τραυματισμούς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τσουκαλάς: Ο Μητσοτάκης λειτουργεί ως ο μεγάλος εκμαυλιστής που εκπαιδεύει τη χώρα στην ανοχή στη διαφθορά
- Το σπουδαίο μήνυμα του Μέσι: «Ό,τι κι αν συμβεί στον τελικό, η ομάδα αυτή έχει γράψει ιστορία»
- Φταίει το Taxi Driver που έχουμε σήμερα να κάνουμε με κάτι τύπους σαν τον Άντριου Τέιτ;
- «Το ασθενοφόρο έκανε τούμπες»: Πώς συνέβη το δυστύχημα με έναν νεκρό και τρεις τραυματίες στα Χανιά
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 36χρονος για επίθεση εναντίον 41χρονου με εξάρτημα ψαρέματος
- Συγκινήθηκε στο «αντίο» του ο Ντεσάν: «Δύο, τρία μηνύματα με έκαναν να κλάψω – Θα μου λείψει η Εθνική» (vid)



