Το Πουέρτο Ρίκο εξασφάλισε τη συμμετοχή του στο Μουντομπάσκετ που θα γίνει το 2014 στην Ισπανία. Αν και βρέθηκε να χάνει με διαφορά 22 πόντων από την Βενεζουέλα, η ομάδα του Φραντσέσκο Ολμος κατάφερε με εύστοχο τρίποντο του Χοσέ Χουάν Μπαρέα να πάρει τη νίκη με 86-85 και να γίνει η πρώτη ομάδα που «κλειδώνει» την πρόκριση για το κορυφαίο μπασκετικό ραντεβού της επόμενης χρονιάς. Ο Ρενάλντο Μιγκέλ Μπάλκμαν είχε 26 πόντους και 12 ριμπάουντ για το Πουέρτο Ρίκο.
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.