Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η εξωγήινη Σκάρλετ Γιόχανσον κλέβει την παράσταση στο Φεστιβάλ Βενετίας

Η εξωγήινη Σκάρλετ Γιόχανσον κλέβει την παράσταση στο Φεστιβάλ Βενετίας

Έκλεψε την παράσταση στη Βενετία η εκρηκτική «εξωγήινη» Σκάρλετ Γιόχανσον, όταν εμφανίστηκε την Τρίτη για την προβολή της ταινίας «Under the Skin», στο πλαίσιο του 70ού Κινηματογραφικού Φεστιβάλ της πόλης. Η 29χρονη Γιόχανσον στην ταινία επιστημονικής φαντασίας του Τζόναθαν Γκλέιζερ ερμηνεύει ένα εξωγήινο ον που έρχεται με τη μορφή μιας σέξι γυναίκας (ρομπότ στην πραγματικότητα) στη γη. Στόχος της είναι να ξελογιάσει και να παρασύρει τους άντρες για να χρησιμοποιηθούν ως ύλη από τους εξωγήινους.

Έκλεψε την παράσταση στη Βενετία η εκρηκτική «εξωγήινη» Σκάρλετ Γιόχανσον, όταν εμφανίστηκε την Τρίτη για την προβολή της ταινίας «Under the Skin», στο πλαίσιο του 70ού Κινηματογραφικού Φεστιβάλ της πόλης.

Η 29χρονη Γιόχανσον στην ταινία επιστημονικής φαντασίας του Τζόναθαν Γκλέιζερ ερμηνεύει ένα εξωγήινο ον, που έρχεται με τη μορφή μιας σέξι γυναίκας (ρομπότ στην πραγματικότητα) στη γη. Στόχος της είναι να ξελογιάσει και να παρασύρει τους άντρες, για να χρησιμοποιηθούν ως ύλη από τους εξωγήινους.

Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Μάικλ Φέιμπερ και συναρπάζει το κοινό με αρκετό σασπένς, μυστήριο (μαζί και ερωτισμό) και περιπέτεια.

Παράλληλα με την εμφάνισή της Γιόχανσον στην ιταλική πόλη, κυκλοφόρησε και η τελευταία συνέντευξή της στο Harpers Bazaar, στο οποίο η 29χρονη ηθοποιός αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την πολιτική και δηλώνει ότι «η Χίλαρι Κλίντον θα ήταν μια τέλεια πρόεδρος» των Ηνωμένων Πολιτειών.

Στις καλές ταινίες του διαγωνιστικού μέρους του Φεστιβάλ ήταν και η ισραηλινή «Ana Arabia» του Αμος Γκιτάι, γυρισμένη ολόκληρη με ένα μονοπλάνο των 81 λεπτών και με επίκεντρο τις συνεντεύξεις που παίρνει μια νεαρή ισραηλινή δημοσιογράφους από τους κατοίκους, Ισραηλινούς και Άραβες, μιας φτωχικής, παραγνωρισμένης γειτονιάς κοντά στη Χάιφα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024