Ιατροφαρμακευτική κάλυψη για 200.000 ανασφάλιστους
Ξεκίνησαν τη Δευτέρα οι αιτήσεις παροχής του «εισιτηρίου υγείας» (Health Voucher) για την ιατροφαρμακευτική κάλυψη 200.000 ατόμων που απώλεσαν το ασφαλιστικό τους δικαίωμα.
Ξεκίνησαν τη Δευτέρα οι αιτήσεις παροχής του «εισιτηρίου υγείας» (Health Voucher) για την ιατροφαρμακευτική κάλυψη 200.000 ατόμων που απώλεσαν το ασφαλιστικό τους δικαίωμα.
Το πρόγραμμα «Εισιτήριο Ελεύθερης Πρόσβασης», το οποίο χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ, εγκαινιάστηκε τη Δευτέρα από τους υπουργούς Υγείας κ. Αδωνι Γεωργιάδη, Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Κωστή Χατζηδάκη. Η παρουσίαση του προγράμματος έγινε στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών Μοσχάτου – Ταύρου, όπου παραβρέθηκαν επίσης ο υφυπουργός Υγείας κ. Αντώνης Μπέζας, καθώς και ο Δημάρχος Μοσχάτου- Ταύρου κ.Ανδρέας Ευθυμίου.
Στην ομιλία του ο κ. Γεωργιάδης έδωσε τα εύσημα για την έναρξη της προσπάθειας αυτής στον προκάτοχό του κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο. Πρόσθεσε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι η αξιοποίηση όσο περισσότερων ευρωπαϊκών χρημάτων είναι δυνατόν, για την παροχή ιατρικών υπηρεσιών σε όλους όσοι χάνουν την εργασία τους και κατ’ επέκταση την ασφάλισή τους.
Πρόσβαση στο πρόγραμμα έχουν όσοι πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις ή κριτήρια:
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αλεξάνδρα Αϊδίνη: Έγινε μητέρα για πρώτη φορά, κανείς δεν γνώριζε την εγκυμοσύνη της
- Drone Strike Hits British RAF Base in Cyprus
- Κίνηση: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
- Τα δεδομένα στη Super League: «Μαίνεται» η μάχη για τα play out και την παραμονή
- Χριστοδουλίδης μετά την πρόσκρουση drone στη βάση στο Ακρωτήρι: Δεν θα αποτελέσουμε μέρος στρατιωτικής επιχείρησης
- «O Μίροτιτς αποχωρεί στο τέλος της σεζόν από τη Μονακό»