Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πορτογαλία, φιλόξενη και με μεσογειακό ταμπεραμέντο!

Πορτογαλία, φιλόξενη και με μεσογειακό ταμπεραμέντο!

Στο άκρο της Ιβηρικής χερσονήσου, η Πορτογαλία σάς προσκαλεί να γνωρίσετε έναν από τους πιο ενδιαφέροντες ταξιδιωτικούς προορισμούς. Μια χώρα με σπουδαία ιστορία, ένας φιλόξενος λαός µε έντονο το μεσογειακό ταμπεραμέντο και ένα όμορφο σκηνικό που περιβάλλει ιδανικά τα παραπάνω. Η γνωριμία µε την Πορτογαλία ξεκινά από την πρωτεύουσα της χώρας, τη Λισαβόνα. Χτισμένη στις […]

Στο άκρο της Ιβηρικής χερσονήσου, η Πορτογαλία σάς προσκαλεί να γνωρίσετε έναν από τους πιο ενδιαφέροντες ταξιδιωτικούς προορισμούς. Μια χώρα με σπουδαία ιστορία, ένας φιλόξενος λαός µε έντονο το μεσογειακό ταμπεραμέντο και ένα όμορφο σκηνικό που περιβάλλει ιδανικά τα παραπάνω.

Η γνωριμία µε την Πορτογαλία ξεκινά από την πρωτεύουσα της χώρας, τη Λισαβόνα. Χτισμένη στις όχθες του ποταμού Τάγου και σε απόσταση μόλις 17 χλµ από τον Ατλαντικό Ωκεανό, η γοητευτική Λισαβόνα καλεί τον επισκέπτη σε ένα ταξίδι στο χρόνο και τη μεγάλη ναυτική παράδοση της χώρας.

Περιηγηθείτε την πρωτεύουσα, για να αφουγκραστείτε τους ρυθμούς μιας πόλης που φαντάζει πολύ οικεία στον επισκέπτη, αλλά ταυτόχρονα αποτελεί την καλύτερη έκφραση του ένδοξου παρελθόντος της χώρας. Ξεκινήστε από την παλιά πόλη ή Μπάριο Άλτο, όπως την αποκαλούν, συνεχίστε στην Εστρέλα και την Αλ Φάµα, περάστε από την Μπαΐσα και το πολυτελές Λάπας και καταλήξτε στη μοντέρνα περιοχή της ΕΧPΟ.

Η Πορτογαλία όμως δεν είναι µόνο η Λισαβόνα. Επισκεφθείτε το Γκιµαράες, το λίκνο του πορτογαλικού έθνους, και την Μπράγκα, τη θρησκευτική πρωτεύουσα µε τον πιο παλιό καθεδρικό ναό της χώρας. Ζήστε στους ρυθμούς της Κοΐμπρας, της πρώτης πανεπιστημιούπολης της Πορτογαλίας και µιας από τις παλαιότερες σε ολόκληρη την Ευρώπη, αφεθείτε στη μαγεία του δάσους Μπουσάκου, του εθνικού δάσους των Πορτογάλων, και φυσικά απολαύστε ένα ποτήρι κρασί στο φημισμένο Πόρτο.

*Για αεροπορικά εισιτήρια, αλλά και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με οργανωμένα ταξίδια εξωτερικού, επισκεφθείτε το site μας www.travelplan.gr ή απευθυνθείτε σε έναν από τους εξειδικευμένους ταξιδιωτικούς μας συμβούλους στο 210 3333300.


Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024