Ανάκληση διορισμού δημοτικού αστυνομικού για πλαστό πτυχίο
Την ανάκληση του διορισμού υπαλλήλου του δήμου Αθηναίων, ο οποίος εργαζόταν στη Δημοτική Αστυνομία, αποφάσισε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης. Μετά από έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι ο πανεπιστημιακός τίτλος σπουδών που είχε καταθέσει ο συγκεκριμένος υπάλληλος, ήταν πλαστός.
Την ανάκληση του διορισμού υπαλλήλου του δήμου Αθηναίων, ο οποίος εργαζόταν στη Δημοτική Αστυνομία, αποφάσισε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.
Μετά από έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι ο πανεπιστημιακός τίτλος σπουδών που είχε καταθέσει ο συγκεκριμένος υπάλληλος, ήταν πλαστός.
Όπως αναφέρεται από το δήμο, το αντίγραφο τίτλου σπουδών που είχε καταθέσει ο υπάλληλος δεν αντιστοιχεί με πτυχίο του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ ουδέποτε ήταν εγγεγραμμένος στα μητρώα του συγκεκριμένου πανεπιστημιακού τμήματος.
Ο διορισμός του υπαλλήλου ανακαλείται από τις 5/2/2004 και ο δήμος Αθηναίων προχωρά άμεσα σε καταλογισμό των μισθών που έλαβε έως σήμερα.
Παράλληλα, κατατίθεται μηνυτήρια αναφορά στην εισαγγελία.
Ο έλεγχος των αιτήσεων συμμετοχής και των δικαιολογητικών των επιτυχόντων που έχουν διοριστεί στο δήμο Αθηναίων, συνεχίζεται, σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Συλλήψεις στη Χαλκίδα για αρχαία, ναρκωτικά και όπλα
- Ανρί: «Λανθασμένη η κόκκινη στον Κουμπαρσί, η αποβολή του άλλαξε εντελώς το Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο»
- Προειδοποίηση ΔΝΤ: Ο πόλεμος μπορεί να βυθίσει σε επισιτιστική ανασφάλεια άλλα 45 εκατ. ανθρώπους
- Ο Μαρκ Ρούτε αποθέωσε τον… Τραμπ: «Θαυμάζω την ηγεσία του» – Τι είπε για τον «αφανισμό» του Ιράν
- Ρίξτε μια ματιά στο τρένο με το οποίο ταξίδευε ο Τίτο
- Εκτός ο Ευαγγέλου: Χωρίς Έλληνα διαιτητή το μουντιάλ, όπου πάνε Νορβηγός και Σουηδός

