Αναβλήθηκε η δίκη των ηγετών των Αδελφών Μουσουλμάνων
Η δίκη των τριών κύριων αρχηγών των Αδελφών Μουσουλμάνων ξεκίνησε την Κυριακή, αναβλήθηκε όμως για τις 29 Οκτωβρίου λόγω της απουσίας των κατηγορουμένων. Ο ανώτατος ηγέτης της οργάνωσης Μοχάμεντ Μπαντίε, καθώς και οι δύο υπαρχηγοί του, Χάιρατ αλ-Σάτερ και Ράσαντ Μπαγιούμι, κατηγορούνται για «προτροπή για φόνο» διαδηλωτών στις 30 Ιουνίου
Η δίκη των τριών κύριων αρχηγών των Αδελφών Μουσουλμάνων ξεκίνησε την Κυριακή, αναβλήθηκε όμως για τις 29 Οκτωβρίου λόγω της απουσίας των κατηγορουμένων .
Ο ανώτατος ηγέτης της οργάνωσης Μοχάμεντ Μπαντίε, καθώς και οι δύο υπαρχηγοί του, Χάιρατ αλ-Σάτερ και Ράσαντ Μπαγιούμι, κατηγορούνται για «προτροπή για φόνο» διαδηλωτών στις 30 Ιουνίου. Επρόκειτο να εμφανισθούν στο δικαστήριο δίπλα σε τρία μέλη των Αδελφών Μουσουλμάνων που κατηγορούνται για φόνο.
Οι έξι κατηγορούμενοι βρίσκονται αντιμέτωποι με τη θανατική ποινή μετά το θάνατο οκτώ ανθρώπων που διαδήλωναν εναντίον του ανατραπέντος προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι.
Η διαδήλωση είχε πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουνίου μπροστά στο αρχηγείο των Αδελφών Μουσουλμάνων στο Κάιρο, όταν εκατομμύρια Αιγύπτιοι διαδήλωσαν για να ζητήσουν την αποχώρηση του ισλαμιστή προέδρου.
Μαζί με τους έξι δικάζονται άλλα 29 πρόσωπα που κατηγορούνται ότι συμμετείχαν σε βίαια επεισόδια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Gothenburg: Υποχωρεί η Ελλάδα στον Δείκτη Φιλελεύθερης Δημοκρατίας – Έχασε τρεις θέσεις σε ένα χρόνο
- Περιστέρι Betsson – ΠΑΟΚ 88-80: «Γλυκιά» ήττα για τον «δικέφαλο» και πρόκριση στους «4» FIBA Europe Cup (vid)
- Νέα Μάκρη: Η στιγμή των πυροβολισμών μεταξύ Τούρκων μαφιόζων – Βίντεο ντοκουμέντο
- Όταν ο Τιμοτέ Σαλαμέ έκανε μπαλέτο: Βίντεο-ντοκουμέντο και ένα χαμένο από αλαζονεία Όσκαρ
- Βενεζουέλα: Απομακρύνθηκε ο επί 12 χρόνια υπουργός Άμυνας
- The Expla-in Project: Τι σχέση μπορεί να έχουν τα κρακεράκια με τις υποκλοπές;



