
Απόπειρα ληστείας με πυροβολισμούς σε υποκατάστημα της ΔΕΗ στην Καλαμαριά
Απόπειρα ληστείας με πυροβολισμούς σημειώθηκε, λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι της Παρασκευής, σε υποκατάστημα της ΔΕΗ στην Καλαμαριά. Τέσσερις ένοπλοι κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο υποκατάστημα και, αφού πυροβόλησαν για εκφοβισμό στον αέρα, ζήτησαν από τους υπαλλήλους να τους παραδώσουν τα χρήματα. Τελικά διέφυγαν χωρίς λεία, με δύο μοτοσικλέτες, εκ των οποίων η μία ήταν κλεμμένη.
Απόπειρα ληστείας με πυροβολισμούς σημειώθηκε, λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι της Παρασκευής, σε υποκατάστημα της ΔΕΗ στην Καλαμαριά.
Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., τέσσερις ένοπλοι κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο υποκατάστημα της Επιχείρησης, που βρίσκεται στην οδό Πόντου, και αφού πυροβόλησαν για εκφοβισμό στον αέρα, ζήτησαν από τους υπαλλήλους να τους παραδώσουν τα χρήματα.
Τελικά αποχώρησαν χωρίς λεία, με δύο μοτοσικλέτες, εκ των οποίων η μία ήταν κλεμμένη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κοντά στο υποκατάστημα βρέθηκε ένας φορητός ασύρματος, με τον οποίο οι δράστες φέρονται να παρακολουθούσαν τη συχνότητα της Αστυνομίας. Εκτιμάται ότι τράπηκαν σε φυγή, αντιλαμβανόμενοι ότι οι αστυνομικοί ήταν καθ’ οδόν.
Το συγκεκριμένο υποκατάστημα της ΔΕΗ είχε βρεθεί και πριν από τρία χρόνια στο στόχαστρο ληστών. Τότε, δύο δράστες επιτέθηκαν σε χρηματαποστολή αρπάζοντας από υπάλληλο της εταιρείας σεκιούριτι τσάντα που περιείχε 100.000 ευρώ και ήταν οι εισπράξεις της ημέρας του υποκαταστήματος.
Αντίθετα με τους συγκεκριμένες ληστές που κατάφεραν να διαφύγουν, δύο άλλοι (αδέλφια), που είχαν ληστέψει τον Ιούλιο του 2007 το ίδιο υποκατάστημα, είχαν εντοπιστεί μαζί με τη λεία, που ξεπερνούσε τις 70.000 ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε 14 περιοχές
- Έρευνα: 7 στους 10 πιστεύουν ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν υλοποίησε τις δεσμεύσεις της
- Από τα ελληνικά νησιά έως τα Τίρανα και τη Βαρκελώνη: Οι διαμαρτυρίες αποκαλύπτουν το τίμημα του υπερτουρισμού στην Ευρώπη
- Δεκατρείς σφαίρες πισώπλατα
- Η άνοδος των «γκρι διαζυγίων»: Γιατί οι Baby Boomers αφήνουν πίσω το «μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος»
- Ο Θοδωρής Φέρρης τραγουδά Μίκη Θεοδωράκη σε μια ξεχωριστή συναυλία στο θέατρο Λυκαβηττού
- Άργος: Απολογούνται την Παρασκευή οι αστυνομικοί που πυροβόλησαν 20χρονο στο κεφάλι – Έριξαν καταιγισμό από σφαίρες
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442