Να υπάρξει νέα δυναμική στο Κυπριακό ζητεί ο Ν.Αναστασιάδης
Ο χρόνος δεν εργάζεται υπέρ των δικαίων των Ελληνοκυπρίων ή των Τουρκοκυπρίων, προειδοποίησε ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ζητώντας να υπάρξει νέα δυναμική, που θα ξαναφέρει στο προσκήνιο την ανάγκη επίλυσης του Κυπριακού. Ξεκαθάρισε, ωστόσο, ότι δεν θα γίνει αποδεκτή η όποια λύση.
Ο χρόνος δεν εργάζεται υπέρ των δικαίων των Ελληνοκυπρίων ή των Τουρκοκυπρίων, προειδοποίησε ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ζητώντας να υπάρξει νέα δυναμική, που θα ξαναφέρει στο προσκήνιο την ανάγκη επίλυσης του Κυπριακού.
Κηρύσσοντας την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου Αποδήμων Κυπρίων, ο κ. Αναστασιάδης διαβεβαίωσε ότι το Κυπριακό ήταν και παραμένει η μεγαλύτερη εθνική πρόκληση και ότι η επίλυσή του αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για την κυπριακή κυβέρνηση.
Έκανε, ωστόσο, σαφές ότι δεν θα γίνει αποδεκτή η όποια λύση.
Ο πρόεδρος της Κύπρου επισήμανε ότι χρειάζεται αξιοποίηση της συμμετοχής της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και εμβάθυνση συμμαχιών με δυνάμεις που μπορούν να ασκήσουν επιρροή προς την Τουρκία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τι δείχνουν τα στοιχεία για τον Τουρισμό: Μένουν λιγότερο αλλά ξοδεύουν περισσότερα ανά ημέρα
- Ναυάγιο στη Χίο: Μεταφέρονται στην Αθήνα με C-130 τραυματισμένα παιδιά
- Γιώργος Λιάγκας, Eurovision και Ισραήλ: H μισή Ευρώπη είναι εναντίον σας και ασχολείστε με το αν η Evangelia έκλεψε το Hava Nagila
- Φορολοταρία: Πώς συμμετέχεις, πώς κερδίζεις, πώς πληρώνεσαι
- Αυτό αποκάλυψε ο Ντοκ Ρίβερς για την υπόλοιπη σεζόν του Γιάννη Αντετοκούνμπο
- Greek Tax Filings: Which 18-Year-Olds Must File in 2026

