Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
H αποστολή του Ολυμπιακού και η απάντηση Καραπαπά

H αποστολή του Ολυμπιακού και η απάντηση Καραπαπά

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το πρώτο ματς της εφετινής Σούπερ Λίγκς ολοκληρώθηκε, με πρωινή προπόνηση. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έμεινε εκτός προπόνησης, λόγω μικροενοχλήσεων τις οποίες αισθάνεται στη δεξιά γάμπα. Εν τω μεταξύ ανεπίσημη αλλά σκληρή απάντηση έδωσε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς στον Γιάννη Αλαφούζο...

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το πρώτο ματς της εφετινής Σούπερ Λίγκς ολοκληρώθηκε, με πρωινή προπόνηση. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έμεινε εκτός προπόνησης, λόγω μικροενοχλήσεων τις οποίες αισθάνεται στη δεξιά γάμπα.

Ο διεθνής αμυντικός προφυλάσσεται και έκανε ατομικό πρόγραμμα, ειδικά διαμορφωμένο από το ιατρικό και τεχνικό επιτελείο. Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης, ο Μίτσελ έκανε γνωστά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που απαρτίζουν την αποστολή για τον αυριανό αγώνα με την Καλλονή στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Χολέμπας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μετζανί, Μήτρογλου, Ολαϊτάν, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Λυκογιάννης, Βάις.

Η απάντηση Καραπαπά στον Αλαφούζο

Οι θέσεις του Γιάννη Αλαφούζου στο twitter, με αφορμή την έναρξη της νέας σεζόν στην Σούπερ Λίγκα, απαντήθηκαν εμέσως από τον διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, που πήρε θέση μέσω facebook.

«Οι ανύπαρκτοι και σπρωγμένοι νεόπλουτοι και οι κλαίουσες ξεπεσμένες γραφικές γεροντοκόρες να κάνουν υπομονή. Τους περιμένει δύσκολη χρονιά. Γιατί ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΣΑ. Αύριο όλοι στο ΟΑΚΑ για το ΘΡΥΛΟ μας. ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!», ανέφερε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό ο Κώστας Καραπαπάς.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024