Λίγες οι πιθανότητες να παίξει ο Ζέκα στην πρεμιέρα
Για μια ακόμα μέρα ο Ζέκα δεν προπονήθηκε και πλέον η συμμετοχή του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Παναιτωλικό την Κυριακή (21:30) στη Λεωφόρο είναι εξαιρετικά αμφίβολη.Για μια ακόμα μέρα ο Ζέκα δεν προπονήθηκε και πλέον η συμμετοχή του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Παναιτωλικό την Κυριακή (21:30) στη Λεωφόρο είναι εξαιρετικά αμφίβολη.
Για μια ακόμα μέρα ο Ζέκα δεν προπονήθηκε και πλέον η συμμετοχή του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Παναιτωλικό την Κυριακή (21:30) στη Λεωφόρο είναι εξαιρετικά αμφίβολη.
Ο Ζέκα πριν το φιλικό με τη Νόριτς τραυματίστηκε γύρω από το μάτι και το αιμάτωμα που έχει υποστεί δεν έχει υποχωρήσει, με αποτέλεσμα ο γιατρος του Παναθηναϊκού αλλά κι ο οφθαλμίατρος που τον εξέτασε να μην δίνουν την άδεια για να προπονηθεί, φοβούμενοι μήπως υποστεί κάποια πιο σοβαρή βλάβη.
Οι υπόλοιποι «πράσινοι» προπονήθηκαν κανονικά και δεν προέκυψαν νέα προβλήματα, με τους Τριανταφυλλόπουλο, Μαρινάκη, Καρέλη και Λαγό να απουσιάζουν λόγω το φιλικό της Εθνικής Ελπίδων, στην οποία κλήθηκαν, με την Ουκρανία. Άπαντες επιστρέφουν στις υποχρεώσεις τους με τον Παναθηναϊκό την Πέμπτη.
LIVE: Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι για την 35η αγωνιστική της Premier League.
Η όμορφη ιστορία ανάμεσα στους δύο «γίγαντες», με τον σπουδαίο Γουίλτ Τσάμπερλεν να δίνει το κίνητρο που έλειπε από τον Μάρκ Ίτον, ο οποίος εξελίχθηκε σε έναν από τους κορυφαίους μπλοκέρ στην ιστορία του NBA.
Καθησυχαστική είναι η ενημέρωση της Τσέλσι σχετικά με την κατάσταση του Τζέσι Ντέρι, ο οποίος σόκαρε τους πάντες όταν έπεσε με το κεφάλι στον αγωνιστικό χώρο, στο παιχνίδι με τη Φόρεστ.