Σε επίθεση στα Χανιά είχε χρησιμοποιηθεί όπλο που βρέθηκε στο σκάφος στη Χίο
Σε πυροβολισμό κατά κρεοπωλείου στα Χανιά, στις 6 Απριλίου 2004, είχε χρησιμοποιηθεί ένα από τα πιστόλια που κατασχέθηκαν στο ταχύπλοο σκάφος στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Οινουσσών και Χίου στα τέλη Ιουλίου.
Σε πυροβολισμό κατά κρεοπωλείου στα Χανιά, στις 6 Απριλίου 2004, είχε χρησιμοποιηθεί ένα από τα πιστόλια που κατασχέθηκαν στο ταχύπλοο σκάφος στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Οινουσσών και Χίου στα τέλη Ιουλίου.
Αυτό προέκυψε, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, μετά τη βαλλιστική εξέταση που έγινε στα εγκληματολογικά εργαστήρια ενώ ο δράστης της ένοπλης επίθεσης παραμένει άγνωστος.
Υπενθυμίζεται πως μετά τον εντοπισμό του σκάφους στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Οινουσσών και Χίου συνελήφθησαν συνολικά οκτώ άτομα.
Συλληφθέντες είναι οι δύο Έλληνες και δύο Τούρκοι κουρδικής καταγωγής που επέβαιναν στο φουσκωτό, ένας Έλληνας και ένας Τούρκος κουρδικής καταγωγής που συνελήφθησαν λίγο αργότερα στη Χίο για εμπλοκή στην υπόθεση και ακόμη δύο Τούρκοι κουρδικής καταγωγής που συνελήφθησαν στην Αθήνα.
Από την Αντιτρομοκρατική πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε οικίες και χώρους στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Κόρινθο, όπου κατασχέθηκαν μεγάλος αριθμός συσκευών κινητής τηλεφωνίας, κάρτες SIM, μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών, συσκευές USB, εξωτερικοί σκληροί δίσκοι, ψηφιακοί δίσκοι (CD) και πλήθος χειρόγραφων σημειώσεων και βιβλίων.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).